Cristina Spătar, sexy în costum de baie! Detaliu intim lăsat la vedere

Sandra Popescu    Nicoleta C   
în Stiri mondene
17/08/2018, 19:13
Cristina Spătar, sexy în costum de baie! Detaliu intim lăsat la vedere GALERIE FOTO
Cristina Spătar este deosebit de sexy în costum de baie. Fanii sunt în delir, după ce au văzut aceste poze

Cristina Spătar s-a arătat în toată splendoarea, în costumele de baie sexy pe care le afișează la plajă. ”Regina R&B” s-a pozat într-o postură cu care nu și-a familizarizat fanii. Cântăreața a fost într-o vacanță, pe litoralul românesc, în Mamaia. Aceasta s-a pozat în diferite ipostaze la malul mării, în costum de baie, cu ocazia unei ședințe foto. Ulterior, s-a pozat și la balconul locuinței sale provizorii de la mare. Vedeta s-a lăsat răsfățată de razele soarelui și a lăsat să se vadă un detaliu intim. Cântăreața purta în fotografii un maiou subține prin care i se evidenția bustul. Poza a strâns sute de like-uri din partea admiratorilor ei.

Cristina Spătar a fost, însă și aspru criticată pentru că a lăsat să se vadă prea mult, sânii aproape că i-au ieșit din sutien, iar pozițiile indecente în care s-a lăsat fotografiată au încins imaginația bărbaților. ”Cam prea mult!”, ”Nu este ok să își arăți țâțele așa!”, ”Ești mamă, totuși!”, ”Ți-ai pus silicoane!”, au fost doar câteva din criticile care i s-au adus regine R7B, care de altfel are un trup superb. Dar ce să-i faci, cârcotași sunt destui…

Cristina Spătar, detaliu intim lăsat la vedere.
Cristina Spătar s-a arătat în toată splendoarea. ”Regina R&B” s-a pozat într-o postură cu care nu și-a familizarizat fanii.

Cristina Spătar, sexy în costum de baie. Detaliu intim lăsat la vedere

Cântăreața a divorțat de fostul soț în anul 2016. Cei doi au împreună doi copii, pe nume Albert și Aida Maria, care au rămas în grija mamei lor. Despărțirea lor a venit după multe luni în care amândoi au încercat să-și salveze mariajul. De atunci, Cristina Spătar a investit tot timpul pe care îl are în copii, afacerile sale personale și cariera muzicală. ”Fac şcoala de designer vestimentar. Mai am până în luna martie. Trebuie să recunosc că este foarte greu. Vreau să deschid acel atelier. Eu cred că pot să mă adaptez tuturor cerinţelor femeilor. Vor fi rochii de seară şi cred că sunt în stare să fac lucruri frumoase.

Cristina Spătar, detaliu intim lăsat la vedere.
Cristina Spătar a fost în vacanță, cu copiii ei, pe litoralul românesc.

Este concurenţa foarte mare în acest domeniu. Sunt conştientă că există oameni care au pornit această afacere imediat după revoluţie. Eu nu vreau să fac concurenţă nimănui, ci vreau doar să-mi fac treaba. Amenajarea este costisitoare şi necesită timp. De asta nu am putut sa fac totul brusc, a trebui să mai strâng nişte bănuţi”, a declarat la Antena Stars Cristina Spătar. Totodată, femeie și mamă, recunoaște că a suferit foarte mult după divorț, iar, din punct de vedere sentimental, aceasta nu are noi speranțe în ale dragostei și sigur nu se va mai căsători cu acte niciodată. ””După ce ai fost căsătorită odată, cred că nu mai are rost… o relaţie nu depinde de acte”, susține Cristina Spătar.

Cristina Spătar, detaliu intim lăsat la vedere.
Vedeta s-a lăsat răsfățată de razele soarelui pe litoralul românesc.

În 2016, vedeta a fost surprinsă alături de un bărbat de catre paparazzi. Explicația acesteia a fost una scurtă, care cuprindea faptul că se bucură că a trecut de perioada divorțului, fiind o perioadă foarte grea în viața ei. ”Vis-a-vis de acest subiect nu pot spune decât că mă bucur enorm că am depăşit una dintre cele mai grele perioade din viaţa mea, iar Dumnezeu mi-a scos în cale oameni frumoşi şi buni la suflet de care eu ma bucur din plin, oameni care m-au ajutat să merg mai departe”, a declarat Cristina Spătar în acel moment, pentru Cancan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×