Un bărbat s-a aruncat în fața metroului, la stația Constantin Brâncoveanu. Circulația e îngreunată

Ana Ioana   
în Stiri de ultima ora
17/08/2018, 13:02
Un bărbat s-a aruncat în fața metroului, la stația Constantin Brâncoveanu. Circulația e îngreunată
Un bărbat s-a aruncat în fața metroului, la stația Constantin Brâncoveanu.

Un bărbat s-a aruncat în fața metroului, la stația Constantin Brâncoveanu. Circulația pe ruta Berceni-Pipera se desfășoară cu dificultate, după ce o persoană a fost rănită. Victima rănită la metrou, în Capitală, a fost transportată de urgență la spital. O persoană a fost rănită de metrou, dar a supraviețuit. Reprezentanții Metrorex au anunțat ca la ora 11:15, un călător a fost rănit. Acesta se afla în stația Constantin Brâncoveanu și s-a urcat în fața trenului care mergea pe ruta în direcția Berceni.

Victima a căzut în calea de rulare, dar a fost scoasă de reprezentanții Metrorex la timp. Personalul de conducere a trenului a luat toate măsurile și a frânat ăn timp util. Persoana care a fost rănită a fost predată imediat echipajelor medicale de urgență, fără a suferi vătămări grave.

Citește și: Ioana Tufaru are coșmaruri cu mama ei, Anda Călugăreanu! 15 august, cea mai tristă zi!

Citește și: Răsturnare de situație. Primul dintre românii declarați morți la Genova este viu!

Un bărbat s-a aruncat în fața metroului, la stația Constantin Brâncoveanu

Incident la metrou la stația Unirii, joi seară. Călătorii au fost evacuați din cauza unui spray lacrimogen. Panica a curpins stația de metrou Unirii. Una dintre cele mai populare și aglomerate stații de metrou, unde urcă sau coboară zilnic zeci de mii de persoane a fost evacuată. Mai mulți călători au fost afectați în seara de joi, 16 august, de spray lacrimogen în timp ce călătoreau cu metroul. Primul apel la 112 a fost efectuat la ora 18.

Un cetățean a informat poliția cu privire la incidentul suspect. Se pare că într-o garnitură de metrou un cetățean a acționat cu un spray lacrimogen. „Metrorex anunţă că astăzi (joi, n.r.), 16.08.2018, la ora 18:00, în trenul de metrou care circula din direcţia Pipera spre Berceni, un călător a pulverizat gaze de natură neindentificată (tip spray).

Personalul de conducere a trenului, avizat de călători prin sistemul de alarmă din tren, a decis debarcarea tuturor călătorilor în staţia Unirii 2 şi retragerea trenului la depou pentru eventuale cercetări făcute de organele abilitate”, precizează compania Metrorex.
Călătorii au fost debarcați din stația Piața Unirii 2, iar trenul a fost retras. Actualmente, circulația trenurilor de metrou a devenit una normală.

Ce spune Metrorex

„Personalul de conducere a trenului, avizat de calatori prin sistemul de alarma din tren, a decis debarcarea tuturor calatorilor in statia Unirii 2 si retragerea trenului la depou pentru eventuale cercetari facute de organele abilitate. Reprezentantii Metrorex au apelat numarul national de urgenta 112 si Serviciul Politiei Metroului pentru depistarea persoanei care a provocat incidentul”, arata un comunicat al Metrorex

De asemenea, Metrorex a anunțat că în trenul de metrou care circula din direcția Pipera spre Berceni un călător a purlerizat gaze de natură neidentificată. „Astazi, in jurul orei 18.10, prin apel 112, politia a fost sesizata ca intr-o garnitura de metrou ce se afla la Statia Unirii 2, un barbat a pulverizat continutul unui spray iritant lacrimogen, dupa care a fugit. Trenul a fost evacuat si retras, o alta garnitura preluand calatorii. La acest moment se se fac investigatii in vederea identificarii si depistarii persoanei”, arata un comunicat al Politiei.

Alte incidente la metrou

În 2017, o tânără în vârstă de 25 de anu și-a găsit sfărșitul la metrou. Pe 12 decembrie, Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani, a împins-o pe tânără în fața metroului. Tribunalul București a gasit-o ca fiind vinovată și au acuzat-o de omor calificat și tentativă de omor. Procurorii au descoperit pe camerele de filmare ca Magdalena Șeran a mai încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou,în stația Costin Georgian.

Prima tentativă a Magdalenei nu a reușit pentru că victima s-a opus și nu a pățit nimic. Tragicul eveniment a avut loc pe 12 septembrie, iar Magdalena Șerban a fost arestată preventiv pe 13 septembrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×