Ioana Tufaru are coșmaruri cu mama ei, Anda Călugăreanu! 15 august, cea mai tristă zi!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/08/2018, 10:04
Ioana Tufaru are coșmaruri cu mama ei, Anda Călugăreanu! 15 august, cea mai tristă zi! GALERIE FOTO
Ioana Tufaru are cosmaruri cu mama ei, Anda Calugareanu

Ioana Tufaru încă mai are coșmaruri legate de moartea mamei sale, Anda Călugăreanu, la 26 de ani de la tragicul eveniment. Anda Călugăreanu s-a luptat cu cancerul, însă a fost învinsă. A luptat până în ultimul moment, dorindu-și să reziste de dragul fiicei ei, Ioana, dar boala chinuitoare a doborât-o. Pe 15 august s-au împlinit 26 de ani de la moartea marei artiste.

Ioana Tufaru își amintește, cu lacrimi în ochi, ce dureri a îndurat cea care i-a dat naștere, înainte să închidă ochii pentru totdeauna și a mărturisit că amintirile sfârșitului cumplit o trezesc și acum noaptea. Femeia are des coșmaruri și se trezește plângând de dorul mamei sale. Ioana tufaru avea doar 14 ani când Anda Călugăreanu a trecut în neființă, iar de atunci are mereu vise urâte legate de momentul moții mamei sale.

Citește și Imagini bombă cu o vedetă din România! O vedeai seară de seară la TV! Credea că dacă e în Ţicleni poate face orice! Într-o rochie albă, mulată, a dezlănţuit cel mai senzual dans! GALERIE FOTO

Citește și Imagini bombă! Cea mai frumoasă vedetă din România, complet GOALĂ!

Ioana Tufaru are coșmaruri de când mama ei, Anda Călugăreanu, i-a murit în brațe

„Mama a murit in bratele mele si n-o sa uit in veci momentul acela. Inainte m-a pus sa-i promit doua lucruri. M-a pus sa promit ca nu o sa stau niciodata cu tata, si ca voi termina liceul. Pe a doua mi-am tinut-o. Am terminat o scoala profesionala, adica tot 12 clase…Pe prima in schimb regret si in ziua de azi ca nu am tinut-o. Toata lumea stie cat de urat s-a purtat tatal meu cu mine si ce adolescenta urata am avut dupa moartea mamei”, a spus Ioana.

Ieri, cand toata lumea se distra la mare, la munte sau cu prietenii la un gratar, protagonista noastra plangea neconsolata acasa, cu poza mamei ei in mana. Au fix 26 de ani de cand a murit Anda Calugareanu, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, dar fiica ei inca sufera cumplit. Spune ca viata eu ar fi aratat cu totul altfel daca mama ei ar mai fi trait.

„Ziua de 15 august este pentru mine cea mai trista din an… Chiar daca pentru altii este prilej de distractie, pentru mine este un chin. Este ziua in care sufletul meu plange pentru ca imi este dor de mama, mereu tot mai dor. Am o fotografie intr-un colt, pe care o privesc si plang. Chiar daca au trecut 26 de ani de cand ea a plecat, pe zi ce trece imi este din ce in ce mai dor… Toata ziua am plans ieri, nu am fost buna de nimic. Luca a stat mai mult cu Ionut, iar eu am fost absenta, cu gandurile mele. Sufar mult ca nu si-a cunoscut nepotul, sa vada cat este de vesel si de energic, exact ca ea”, a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro.

Celebra actriță Anda Călugăreanu a născut-o prematur pe Ioana, fiica ei si a lui Dan Tufaru. Imediat după naștere au apărut complicațiile. Ioana a suferit o dubla bronhopneumonie, fiind nevoita să stea 24 de zile sub un „clopot” de oxigen.

Copilaria Ioanei a fost un calvar pentru părinți, așa cum a relatat Stela Popescu, o apropiată a familiei. ”Vine şi timpul când se naşte Ioana, rodul iubirii Andei şi a lui Dan. Iată însă că acest copil nu-i poate face fericiţi. Dă semne de un comportament deviant şi, deşi vorbeşte aparent logic, acţiunile sale sunt anormale. Anda o poartă pe la un număr mare de doctori în ţară, şi în străinătate, dar nimeni nu reuşeşte să-i detecteze boala. Se vorbeşte despre schizofrenie”, a scris Stela Popescu in revista Taifasuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×