Victor Ponta, vicepreședinte al Partidului Democrat European! „Cred cu tărie că locul României este şi trebuie să rămână în Europa”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 15:10
Victor Ponta, vicepreședinte al Partidului Democrat European! „Cred cu tărie că locul României este şi trebuie să rămână în Europa” GALERIE FOTO
Victor Ponta în timpul ședinței de la Paris. Sursa foto - facebook

Victor Ponta a fost ales vicepreședinte al Partidului Democrat European! Liderul Pro România a participat la Consiliul EDP, un eveniment care se desfăşoară la Paris. A făcut-o cu succes alături de deputaţii Mircea-Titus Dobre şi Oana-Silvia Vlăducă, dar și de secretarul executiv Geanina Cristina Puşcaşu. Pe agenda întâlnirii se află înnoirea conducerii EDP, diverse modificări statutare şi evaluarea cererilor de aderare.

Victor Ponta, vicepreședinte al Partidului Democrat European!

„Cred cu tărie că locul României este şi trebuie să rămână în Europa. Tocmai de aceea, trebuie să facem şi noi ceea ce fac toate statele moderne din Europa şi din alte regiuni ale lumii – să stimulăm şi să folosim potenţialul uman şi natural al ţării noastre.

Apartenenţa la un grup care are aceleaşi credinţe ca ale noastre ne dă siguranţa că, având aliaţi puternici, putem să ne îndeplinim obiectivele naţionale”, a declarat Ponta. Vă reamintim că Pro România a devenit membru cu drepturi depline al Partidului Democrat European în iunie 2019. Partidul Democrat European reunește partide centriste și filo-europene.

Ponta, conflicte interne în Pro România

Victor Ponta a continuat și războaiele interne. După mai multe contre, fostul președinte PSD, actual lider Pro România îi solicită lui Mihai Tudose ”să dea dovadă de minimă onoare şi bun simţ” şi să redea partidului mandatul de europarlamentar, obţinut chiar de el. „Pro România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban.

Din acest motiv, întrucât acum este susţinator al PNL, aşteptăm să dea dovadă de minimă onoare şi bun simţ, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar. Atragem atenţia asupra faptului că funcţia de europarlamentar a fost câştigat de Victor Ponta, prin munca a mii de colegi şi simpatizanţi PRO România din toată ţara”, a transmis Pro România printr-un comunicat de presă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×