Victor Ponta spune că Ludovic Orban va demisiona. ”Ce fac ei acum s-a mai făcut în 2009”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 21:53
Victor Ponta spune că Ludovic Orban va demisiona. ”Ce fac ei acum s-a mai făcut în 2009”
Victor Ponta spune că Ludovic Orban va demisiona. Sursa foto: libertatea.ro

Victor Ponta este de părere că PNL va forța alegerile anticipate. Liderul Pro România consideră că Ludovic Orban va demisiona din funcția de premier, după ce își va mai angaja răspunderea parlamentară.

Victor Ponta spune că Ludovic Orban va demisiona

Fostul lider PSD critică ”jocul politic” al PNL, care va provoca pierderi românilor. Totodată, liderul PRO România consideră că pentru a se ajunge la alegeri anticipate PNL este dispus să facă circ în Parlament.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Eu cred că după ce domnul Orban își va asuma răspunderea pe două-trei legi, va demisiona. Apoi, timp de 60 de zile nu va mai putea face Guvernul nimic.

”De unde știe PNL cât o să obțină la alegeri? Dacă nu scoate 40%?”

Apoi, ca să ajungem la alegeri anticipate, trebuie să fie propuși și să cadă la vot doi premier. În tot acest timp, președintele va numi un premier interimar dintre miniștri. În tot acest timp se vor acumula alte probleme care vor fi decontate tot de noi, de popor.

De unde știe PNL cât o să obțină la alegeri? Dacă nu scoate 40%? Te apuci de circ în Parlament că pică două guverne. Eu, în locul celor de la PNL, aș spune adevărul.

O să vină să spună că nu mai au bani de făcut școli, de construit, că au de plătit dobânzi. Interesul lor politic primează în fața interesului oamenilor. Ce fac ei acum s-a mai făcut în 2009”, a spus Victor Ponta, marți seara, la România TV.

Pe de altă parte, surse din PNL, citate de digi24.ro, spun că Ludovic Orban nu vrea să-și dea demisia, dar va încerca să provoace căderea guvernului. În Partidul Național Liberal sunt discutate mai multe variante prin care s-ar putea pune în practică planul anticipatelor.

Premierul nu vrea ca anticipatele să fie declanșate de o demisie a sa, motiv pentru care va face tot ce este necesar pentru a trece o moțiune de cenzură împotriva propriului Cabinet, au declarat surse din partid, pentru Digi24.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×