Mihai Tudose, atac dur la adresa lui Victor Ponta: „Când l-am cunoscut mai bine, am început să îl regret pe Dragnea”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 14:39
Mihai Tudose, atac dur la adresa lui Victor Ponta: „Când l-am cunoscut mai bine, am început să îl regret pe Dragnea”
Mihai Tudose îl atacă pe Victor Ponta. Liderul Pro România, comparat cu Liviu Dragnea. Sursa foto: hepta.ro

Proaspăt întors în Partidul Social Democrat, Mihai Tudose a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta. Prezent la Brăila, unde este în desfășurare Conferința organizației județene a PSD, europarlamentarul l-a acuzat pe liderul Pro România, formațiune politică din care a demisionat la începutul lunii decembrie că s-a comportat la fel ca Liviu Dragnea.

Mihai Tudose îl compară pe Victor Ponta cu Liviu Dragnea

Când l-am cunoscut mai bine pe noul Ponta, mi s-a făcut dor de Dragnea”, a fost mesajul transmis de Mihai Tudose delegaților care au luat parte  la conferința județeană, potrivit Digi 24. Nu a uitat-o, însă, nici pe Viorica Dăncilă, fostul lider al social-democraților, a cărei demitere ar fi votat-o „cu două mâini”.

Fost premier și europarlamentar ales pe listele Pro România, Tudose s-a reînscris în PSD, pe 6 ianuarie, revenind astfel în cadrul Organizației Județene Brăila. Tensiunile între acesta și Victor Ponta au apărut în contextul votului de susținere acordat Guvernului Orban la învestire de către cinci dintre parlamentarii grupului Pro Europa.

Mesajul transmis de Mihai Tudose după revenirea în PSD

Asa cum am spus în decembrie, am avut consultări cu noua conducere a PSD. Am încredere că noua echipă în frunte cu domnul președinte Marcel Ciolacu va schimba abordarea PSD, că vor constitui niște structuri democratice, să se plece de la premisa că poate cineva are dreptate chiar dacă e în minoritate și de asemenea am avut discuții fructuoase cu PSD Brăila ținând cont că vin alegerile locale.

Consider că trebuie să facem echipă la Brăila și să lucrăm pentru oameni. Nu întâmplător am avut ultimele discuții cu domnul Dragomir, primarul Municipiului Brăila și cu domnul Chiriac, președintele Consiliului Județean Brăila și împreună vom asigura continuitatea la Brăila.

A fost onorantă invitația PSD atât la nivel de centru prin vocea președintelui Marcel Ciolacu, cât și la nivel local prin vocea tuturor colegilor de la Brăila”, a declarat Mihai Tudose pentru  știripesurse.ro, de îndată ce revenirea sa în PSD a fost anunțată oficial.

Chestionat în privința zvonurilor potrivit cărora ar urma să ocupe o funcție importantă în noua structură de conducere a partidului, europarlamentarul a oferit un răspuns tranșant. „Nu sunt bolnav de așa ceva”, a spus Mihai Tudose potrivit sursei citate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×