Ion Cristoiu lansează un scenariu bombă: “Ludovic Orban va fi primar, iar Rareş Bogdan premier”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 16:35
Ion Cristoiu lansează un scenariu bombă: “Ludovic Orban va fi primar, iar Rareş Bogdan premier”
Ludovic Orban, alături de Rareş Bogdan şi Raluca Turcan. Sursa foto: Hepta.ro

Ion Cristoiu a analizat mişcările care vor avea loc în politica românească în 2020, iar viitorul pentru Rareş Bogdan şi Ludovic Orban pare a fi unul bun, ţinând cont de argumentele lui Cristoiu.

Ion Cristoiu ştie ce vor face în 2020 Rareş Bogdan şi Ludovic Orban

Cristoiu este de părere că PNL are nevoie de un candidat puternic pentru primăria Capitalei şi de aceea crede că cel mai potrivit pentru această funcţie este nimeni altul decât Ludovic Orban. USR îl va avea drept candidat pe Nicuşor Dan, iar în opinia lui Cristoiu singurul care i-ar face faţă este actualul premier al României, Ludovic Orban.

În acelaşi timp, Cristoiu menţionează că Orban şi-a dorit oricum mereu să fie primar iar aceasta ar fi mişcarea perfectă pentru cel din urmă: „Sunt argumente politice solide (pentru candidatura lui Orban la locale). La ora actuala marea problemă a PNL la locale este USR.

Principala bătălie care se va duce va fi Primaria Bucurestiului, castigarea primariei de un partid va avea un efect devastator, urias, asupra intregului mediu politic. PNL are o problema, trebuie sa il contracareze pe Nicusor Dan, care nu poate fi contracarat decat printr-o candidatura spectaculoasa de genul Ludovic Orban.”, e de părere Cristoiu.

„Rareş Bogdan va fi premier”

În scenariul acestuia, şi Rareş Bogdan are un rol uriaş în 2020 şi anume că se va realiza o rocadă iar dacă Ludovic Orban ar candida şi ar deveni primarul Bucureştiului, atunci locul său în fruntea Guvernului României va fi luat de Rareş Bogdan:

„Orban şi-a dorit întotdeauna această postură de primar, a şi candidat. Funcţia de primar e mult mai sigură decât cea de premier, pentru că 4 ani e foarte greu de presupus că vei pica.

Ai o sumă uriaşă de bani la dispoziţie. Şi o imagine mediatică foarte puternică. Este o trambulină pentru funcţia de Preşedinte mult mai mare decât cea de premier. Cred că se va face o rocadă, Rareş Bogdan premier”, a conchis jurnalistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×