Victor Ponta râde de PNL după „transferurile” făcute de la PSD și PMP: „Paroliști liberalii lui Brătianu Monșer”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 18:30
Victor Ponta râde de PNL după „transferurile” făcute de la PSD și PMP: „Paroliști liberalii lui Brătianu Monșer”
Victor Ponta râde de Ludovic Orban și de oamenii aduși de PNL din PSD și PMP *foto: hepta.ro

Fostul premier Victor Ponta râde de noile „achiziții” făcute de PNL și guvernul Orban. Este vorba despre mai mulți deputați PSD care au ajuns la PNL, respective mai mulți secretari de stat care au ajuns în guvernul Ludovic Orban.

Liderul Pro România a publicat pe facebook un text în care le aduce aminte contestatarilor săi că motivul din spatele deciziei de a nu susține executivul liberal era în strânsă legătură tocmai cu faptul că aceștia nu se țin de promisiuni.

Victor Ponta râde de PNL după ce a luat mai mulți deputați PSD

Liderul Pro România, Victor Ponta a postat pe Facebook un text în care amintește de promisiunile încălcate de noul Executiv: „Paroliști liberalii lui Brătianu Monșer – paroliști ????????????! Au spus cu nu iau pesediști – au spus ????! Au spus că nu le dau funcții oamenilor lui Băsescu de la PMP ? Au spus ! Au spus că nu împart funcțiile din administrație ca PSD-iștii la pile, relații și protejați politici – au spus! Parolisti, nu?”

Ponta a ținut apoi să le amintească cititorilor săi de ce nu a votat guvernul Orban: „Eu acum înțeleg de ce au sărit toți cu bâtele pe mine și pe cei de la ProRomania care am spus de zeci de ori că NU votăm un Guvern PNL condus de Orban – au sărit pentru că ne țineam de cuvânt! Și asta nu se iartă în România ????!

PS – știu, o să spuneți că și la ProRomania sunt deputați care au candidat la PSD sau ALDE / dar noi nu am mințit oamenii spunând că NU luăm pe nimeni / și noi am plecat toți de la Putere în Opoziție / vreau doar să atrag atenția că, atunci când te pretinzi moralist și demn de a da lecții altora, trebuie să fii capabil să aplici aceași măsură pentru toți! La noi însă mereu unii au voie și alții nu au voie să facă același lucru!”, a mai scris Victor Ponta pe Facebook.

PNL a luat mai mulți traseiști de la PSD și a oferit mai multe posturi în guvern celor de la PMP

Reacția lui Victor Ponta vine după ce PNL și-a încălcat protocolul și a acceptat doi traseiști de la PSD. Este vorba despre deputata Elena Hărătău, care și-a anunțat miercuri trecerea la PSD. De asemenea, fostul deputat PSD Mihăiță Găină a anunțat că va activa în grupul parlamentar al liberalilor. Ambii au votat pentru învestirea guvernului Ludovic Orban.

De asemenea, după votarea guvernului Orban cei de la PMP s-au ales cu mai multe funcții în stat. Chiar dacă nu dau niciun ministru, populiștii au primit mai multe locuri de secretari de stat. Astfel, din partea PMP au fost numiţi în Executivul Orban Ioana-Felicia Constantin, secretar de stat la Ministerul Muncii, Valeriu Lupu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, şi Romulus Lucian Iaru, secretar general adjunct al Guvernului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×