Victor Ponta l-a atacat cu talpa sus pe Liviu Dragnea. ”A văzut cătușele și l-au lăsat nervii”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 14:27
Victor Ponta l-a atacat cu talpa sus pe Liviu Dragnea. ”A văzut cătușele și l-au lăsat nervii” GALERIE FOTO
Victor Ponta, atacuri dure pentru Liviu Dragnea

Victor Ponta îl atacă în termeni duri pe Liviu Dragnea. Fostul prim-ministru al României nu rămâne dator, după ce liderul social democraților a afirmat că Pro România, partidul politic al lui Ponta este plin de masoni și securiști.

Ponta îi dă replica lui Liviu Dragnea

A văzut ieri cătușele  și l-au lăsat nervii” , își începe Victor Ponta atacul, făcând aluzie la grupul de protestatari care l-au întâmpinat pe Liviu Dragnea la Reșița într-un mod inedit: agitând cătușele. Totodată, Ponta susține că liderul PSD și-a luat măsuri de precauție pentru vizita de astăzi, din Târgu Jiu.

Nu știu ce a făcut cu o oră și jumătate înainte, probabil că a stat în baie. (…) A stat pitit să nu mai vină cătușele și protestatarii” , a comentat fostul premier în cadrul conferinței de presă susținute astăzi.

Fostul premier iese la atac
Fostul premier iese la atac

Victor Ponta nu-l iartă pe liderul social democrat

Vă spun eu care e boala: în luna martie va fi audiat la Înalta Curte în apelul pe care îl are, în luna aprilie în mod normal sunt depozițiile avocaților, în luna mai trebuie să se dea sentința. Eu, unul, ca om care am trecut prin aceste experiențe neplăcute, eu nu cred în poveștile lui Dragnea că și-a aranjat el completul, că o să-l achite, că a vorbit cu nu știu cine, eu sunt convins că judecătorii de la Înalta Curte, cei cinci, dacă au probe – și se pare că au – îl vor condamna, dacă n-au, sigur, îl vor achita”.

„ Această problemă personală a lui Dragnea se reflectă însă asupra întregii societăți și aici sunt două întrebări: când va da ordonanța prin care să scape de închisoare și faptul că dna Dăncilă – am văzut acum că are și Cancelarie – probabil că nu-și dorește să semneze și să intre în istorie ca cea care l-a salvat pe Dragnea și pe alții de închisoare; și ce se întâmplă cu PSD dacă o să aibă un lider care conduce din închisoare ca Toto Riina (lider mafiot din Italia – n.r.)?” , a mai spus Victor Ponta în conferința de presă.

Coșmarul lui politic este Pro România, coșmarul lui personal este procesul, lațul care se strânge și noi suntem dispuși, avem tot curajul și hotărârea să ne luptăm cu Dragnea până la capăt”, a adăugat Victor Ponta. Între timp, avem niște probleme de funcționare a Guvernului României, a statului român, ordonanțe care ne afectează zi de zi, care se dau, care se iau înapoi” , a conchis liderului partidului Pro România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×