Victor Ponta jubilează după căderea Guvernului: ”S-au bătut singuri”. Liderul Pro România propune PSD-ului 3 variante de premier

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 16:20
Victor Ponta jubilează după căderea Guvernului: ”S-au bătut singuri”. Liderul Pro România propune PSD-ului 3 variante de premier
Victor Ponta are trei propuneri pentru funcția de premier. Sursa foto: perol.ro

Moțiunea de cenzură intitulată Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” a fost scrisă de 28 de membrii din Pro România, dar a fost votată de 31. Liderul partidului Pro România Victor Ponta a vorbit despre faptul că moțiunea de cenzură a trecut și a spus că parlamentarii PSD „s-au bătut singuri” referindu-se la faptul că PSD „a cumpărat voturi”. 

Liderul Pro România își dorește să iasă din criza politică în care suntem

Liderul Pro România Victor Ponta este fericit că a trecut moțiunea de cenzură pentru că Viorica Dăncilă nu era potrivită pentru funcția de prim-ministru. Victor Ponta spune că își dorește să construiască alături de ”colegii de la PSD” o guvernare bună, cu social democrație, cu proiecte serioase și „să ieșim din criza în care chiar suntem”.

„Doamna Dăncilă chiar nu era adecvată pentru funcţia de prim-ministru şi e bine că azi se cam încheie o epocă proastă. Nu pot să mă bucur că mi-am bătut fosta echipă, dar cred că s-au bătut ei. Avem timp să ne gândim foarte bine să găsim o construcție care să fie eficientă, a spus liderul Pro România, potrivit observator.tv. 

„Oferta mea pentru foştii colegi de la PSD ramâne valabila. Chiar şi dupa moţiune. Cred că ar trebui să ne aşezam la masă să înţelegem că această guvernare s-a încheiat (…) Le propun celor de la PSD trei propuneri de premier cu care să mergem la Iohannis”, a explicat acesta.

Moțiunea de cenzură a trecut
Ponta este de părere că se încheie o epocă proastă odată cu căderea Guvernului Dăncilă. Sursa foto: sgorj.ro

Victor Ponta a pregătit câteva propuneri de premier

Victor Ponta spune că nu este cel numit pentru funcția de premier, dar are câteva propuneri pe care urmează să le discute cu colegii de la PSD și apoi să meargă la consultări cu președintele țării Klaus Iohannis. În acest moment liderul Pro România vrea să discute cu PSD pentru a susține un candidat comun la prezidențiale. Este vorba de actorul Mircea Diaconu care să fie un oponent puternic pentru actualul președinte.

„Se încheie o epocă proastă. Cei de la PSD nu erau dornici, crezând că nu trece moțiunea. Acum sunt foarte dornici. Am telefonul plin de mesaje de la PSD. Sute de mesaje care toate încep cu: ai avut dreptate, am fost un prost”, a adăugat acesta, scrie hotnews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×