Victor Ponta, îmbrânceli în Parlament cu un membru PSD: ”Asist la o tentativă de corupție”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 14:54
Victor Ponta, îmbrânceli în Parlament cu un membru PSD: ”Asist la o tentativă de corupție”
Victor Ponta, îmbrânceli în Parlament cu un membru PSD. Sursa foto: antena3.ro

Liderul PRO România Victor Ponta l-a împins pe unul dintre membrii Partidului Social Democrat chiar în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură care s-a încheiat în urmă cu puțin timp. Așadar, s-a încheiat primul pas, moțiunea de cenzură a trecut, iar Guvernul Dăncilă a căzut.

Victor Ponta a asistat la o tentativă de corupție în timpul votării moțiunii de cenzură

Liderul PRO România a împins un parlamentar PSD în ziua în care s-a votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Este vorba de deputatul Costel Lupașcu. Victor Ponta a povestit întreaga întâmplare pe o rețea de socializare. Nu se știe de la ce a plecat totul, dar Ponta a mărturisit că este pentru prima dată în istoria Parlamentului când asistă la o tentativă de corupție.

„În timpul dezbaterii moţiunii, un deputat PSD de Botoşani şi-a permis să vină la Grupul ProRomânia spunând ca Ionel Arsene (Preşedintele CJ Neamţ PSD) vrea să vorbească la telefon cu ei! Este prima data în istoria Parlamentului când în plenul reunit şi în faţa presei asist la o tentativă de corupţie! Cred că lucrurile au ajuns mult prea departe şi trebuie sa le oprim AZI!”, a scris liderul Pro România pe pagina sa de Facebook.

Moțiunea de cenzură a trecut
Victor Ponta l-a împins pe un deputat PSD în timpul votării moțiunii de cenzură. Sursa foto: digi24.ro

Moțiunea de cenzură a trecut. Guvernul Dăncilă a picat

„Așa arată disperarea! Am văzut un lucru acum la care vreau să fac referire, așa arată disperarea! Așa se comportă oamenii care pierd. Ați pierdut, domnul Ponta”, a reacționat Dăncilă cu privire la acest incident.

Votul dat în Parlament la moţiunea de cenzură s-a încheiat. Votul a fost secret cu bile. Moțiunea de cenzură a fost adoptată cu 238 de voturi pentru, 4 voturi au fost contra și 3 voturi au fost anulate. Așadar, au fost întrunită majoritatea voturile pentru adoptarea moțiunii de cenzură.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×