Victor Ponta, atac furibund la adresa lui Florin Cîțu! ”În mod normal, într-o ţară normală, îl împuşcau pentru dezertare şi pe el şi pe toţi ceilalţi ai lui”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
12/03/2020, 19:43
Victor Ponta, atac furibund la adresa lui Florin Cîțu! ”În mod normal, într-o ţară normală, îl împuşcau pentru dezertare şi pe el şi pe toţi ceilalţi ai lui” GALERIE FOTO
Victor Ponta, atac la Marcel Vela: "Aceasta este soluţia Ministrului de Interne pentru Pandemie? Sursa foto - Xinhua/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia

Fostul premier al României, Victor Ponta a lansat un atac furibund la adresa lui Florin Cîțu! Acesta consideră că PNL s-a ”descalificat” prin depunerea mandatului de premier desemnat de către Florin Cîţu şi susţine că liberalii nu pot să facă o altă propunere, după ce au făcut două „în bătaie de joc”.

Victor Ponta, atac furibund la adresa lui Florin Cîțu!

Mai mult de atât, președintele Pro România spune că celelalte partide, cu excepţia PNL ar trebui să propună şi să voteze un premier şi guvernul acestuia

Victor Ponta crede că nu există în lume situaţia ca un premier „să fugă din Parlament cu un sfert de oră înainte să fie votat”, el subliniind contextul în care are loc depunerea mandatului de premier desemnat de către Florin  Cîţu.

”În mod normal, într-o ţară normală, îl împuşcau pentru dezertare şi pe el şi pe toţi ceilalţi ai lui”

Pentru Victor Ponta, varianta Raed Arafat este cea mai bună pentru funcţia de prim ministru. ”În mod normal, într-o ţară normală, îl împuşcau pentru dezertare şi pe el şi pe toţi ceilalţi ai lui. I-aţi văzut pe liberali ce îşi dădeau palme de fericire că a fugit Cîţu?

Din punctul meu de vedere, de azi PNL-ul este la fel de periculos ca şi coronavirusul pentru că în momente importante au dezertat. Nu veţi mai întâlni niciodată, în nici ţară în nicio situaţie ceva asemănător” a declarat Victor Ponta

Ponta a spus că în acest moment „singurul care conduce, de fapt, România e Raed Arafat”. Fostul premier a adus aminte că în urmă cu două săptămâni, chiar el l-a propus premier pe doctorul Arafat, dar, atunci „au râs toţi”.

„În continuare cred că PNL-ul s-a descalificat ca partid să mai facă o propunere, deja e a doua propunere făcută în bătaie de joc în mijlocul unei crize.

Dacă PSD, ALDE, au curaj şi propun un candidat de premier cred că suntem obligaţi să dăm dovadă de responsabilitate, să propunem un premier şi o echipă serioasă, să o votăm şi să e ocupă noi de ceea ce PNL trebuia să se ocupe şi au dezertat, au fugit.  (…)

Cred că trebuie să propunem noi un candidat de prim ministru, toţi ceilalţi în afară de PNL, să-l votăm cât mai urgent, să-i dăm toate puterile, lui şi echipei sale guvernamentale, pentru că suntem în război şi tocmai au fugit generalii şi colonei, au dezertat”,  a mai spus Victor Ponta.

Ponta a precizat că stânga politică nu are pregătit un candidat de prim ministru, pentru că „niciun om normal la cap” nu s-ar fi aşteptat a gestul lu Florin Cîţu. „Toţi ar trebui să fie în faţa Curţii marţiale pentru dezertare”, a continuat Victor Ponta.

Întrebat dacă ar vota un guvern condus de Ludovic Orban, Victor Ponta a răspuns: „PNL-ul nu mai poate să propună pe nimeni, după ce şi-a bătut joc de două ori, nu de noi, de toată România. PNL ar trebui să nu mai îndrăznească să intre în Parlament”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×