Vica Blochina, în depresie dacă se îngrașă. Vedeta are nevoie de psiholog: ”Sunt fericită numai când sunt slabă”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/12/2019, 16:44
Vica Blochina, în depresie dacă se îngrașă. Vedeta are nevoie de psiholog: ”Sunt fericită numai când sunt slabă”
Vica Blochina, în depresie dacă pune câteva kilograme în plus. Sursa foto: Instagram.com

Vica Blochina (44 de ani) mărturisește că are momente în care nu se simte bine în pielea sa. Vedeta spune că este fericită numai când este slabă, în schimb când începe să se îngrașe intră în depresie și simte nevoia să meargă la psiholog.

Vica Blochina, în pragul depresie din cauza kilogramelor în plus

Vica Blochina a lucrat la balerină la clubul Melody din București, dar nu și-a pierdut din formele de altădată. Vedeta nu se împacă cu imaginea pe care o vede în oglindă și spune că marea sa problemă este greutatea.

Fosta dansatoare mărturisește că este fericită doar când este slabă. Mai în glumă, mai în serios Vica Blochina spune că are nevoie de un psiholog înainte a ajunge să sufere de sindromul urâțeniei închipuite.

„Problema mea principală este greutatea. Și depresiile, dacă le fac, le fac din cauza greutății. Eu niciodată nu sunt mulțumită de cum arăt. Trece un an, mă uit pe poze și îmi spun că acum sunt nasoală, că mi-a căzut fața, că m-am îngrășat. 

Fosta balerină Vica Blochina: ”Am nevoie de un psiholog”

Mi se pare că fericirea constă în a fi slab. Am nevoie de un psiholog, știu. Eu sunt fericită doar când sunt slabă”, a declarat Vica, relatează libertatea.ro.

Vedeta aleargă prin parc când are puțin timp, dar se gândește să încerce o versiune a inelului gastric. Este vorba de o fibră care are același efect ca și operația de micșorare a stomacului.

În plus, Vica povestește că în momentele în care este stresată mănâncă. Fosta amantă a antrenorului de fotbal Victor Pițurcă spune că nu este o persoană mâncăcioasă, iar fibra pe care o testează îi taie pofta de mâncare.

„Mă mai duc în parc și alerg când am timp. Acum mănânc orice, pentru că sunt și stresată, dar sufăr și încerc să nu mă uit în oglindă. Acum am găsit un preparat și îl testez.

Este o fibră care se umflă în stomac și se pare că ar avea același efect precum operația de micșorare a stomacului. Adevărul e că-mi taie pofta de mâncare, dar nici nu sunt mâncăcioasă de fel”, a mai completat Vica Blochina.

Vica Blochina s-a lăsat de fumat și s-a îngrășat

În vara acestui an fosta balerină de origine lituaniană și-a sunat disperată cea mai bună prietenă. Vica i s-a confesat Ralucăi Bădulescu căreia i-a spus că nu se mai suportă și chiar își urăște corpul. La vremea respectivă vedeta se gândea să apeleze la operația de micșorare a stomacului, așa cum a procedat prietena sa.

„M-am săturat să mă chinui. Pe cuvântul meu, Raluca. Nu mănânc nimic și nu pot să slăbesc. Mă urăsc. Când mă uit la mine mă urăsc. Nu pot să mă mai suport.

M-am lăsat de fumat și m-am îngrășat imediat! Sunt că un porc! Transparență vreau să fiu. Toți prietenii mei știu că sunt obsedată”, a povestit Vica Blochina, scrie wowbiz.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×