Vica Blochina a înnebunit internetul. S-a fotografiat în costum de baie şi fanii au luat-o razna. FOTO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Femei frumoase
03/10/2019, 18:47
Vica Blochina a înnebunit internetul. S-a fotografiat în costum de baie şi fanii au luat-o razna. FOTO GALERIE FOTO
Vica Blochina posyeazî aproape zilnic imagini senzuale cu ea pe Instagram. Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Vica Blochina i-a înnebunit pe internauți cu o fotografie în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Fosta lui Victor Pițurcă se pozează des în costume de baie minuscule și arată tot ce are mai frumos. Până la urmă, ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, iar vedeta are cu ce se mândri!

Vica Blochina i-a înnebunit pe internauți cu formele sale

Vica a devenit una dintre prezențele feminine din spațiul public cu mare impact. A participat în mai multe show-uri televizate, cel mai de succes dintre acestea fiind „Ferma vedetelor” de la PRO TV, unde fosta lui Pițurcă a câștigat sume frumoase de bani. Blondina originară din Lituania are 44 de ani, dar nimeni nu îi dă vârsta asta! Arată de parcă tocmai ar fi împlinit 30!

Într-un interviu de acum doi ani dat pentru Antena Stars, Vica a dezvăluit și unul din secretele frumuseții sale. „Astăzi vreau să vorbim despre pasta de dinți. Tu când cumperi te gândești să aibă flor. Total fals. Trebuie să avem așa: ulei de cocos, nu neaparat organic. Toată lumea trebuie să îl aibă acasă. Bicarbonat de sodiu. Zilnic vă spalați cu bicarbonat de sodiu”, a declarat Blochina pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

vica blochina
Vica arată extraordinar la cei 44 de ani. Sursa foto: Instagram Vica Blochina

Vica le dă sfaturi persoanelor care vor să aibă dinți perfecți

„Tu înlocuiești astea cu pasta de dinți din comerț. Apa oxigenată… O să vă coste maxim 2 lei. O pastă de dinți practică, o facem acasă și are un efect foarte bun”, a mai spus Blochina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×