Vica Blochina, devăluiri despre relaţia avută cu Victor Piţurcă: “Am fost amanta lui 16 ani, m-aş fi căsătorit cu el”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/09/2019, 17:02
Vica Blochina, devăluiri despre relaţia avută cu Victor Piţurcă: “Am fost amanta lui 16 ani, m-aş fi căsătorit cu el” GALERIE FOTO
Vica Blochina, devăluiri despre relaţia avută cu Victor Piţurcă. Sursa foto: gandul.info

Frumoasa Vica Blochina și-a amintit de relația pe care a avut-o cu fostul selecționer al României, Victor Pițurcă. Blondina a fost invitata lui Cătălin Măruță la emisiunea lui de la Pro TV, unde a depănat amintiri din timpul când se iubea cu Victor Pițurcă.

Vica Blochina, devăluiri despre relaţia avută cu Victor Piţurcă

Mondena a recunoscut în fața tuturor că Victor Pițurcă a fost marea iubire a vieții sale și recunoaște cu mâna pe inimă că s-ar fi măritat cu fostul selecționer, dacă acesta se hotăra să divorțeze. Fosta balerină a făcut dezvăluiri despre relația pe care avut-o cu Victor Pițurcă.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. 

Vica Blochina, devăluiri despre relaţia avută cu Victor Piţurcă
Vica Blochina, devăluiri despre relaţia avută cu Victor Piţurcă. Sursa foto: national.ro

Vica a recunoscut că s-ar fi măritat cu Victor Pițurcă

Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica.

În urma relației lor interzise s-a născut un băiețel, Edan, acum în vârstă de 12 ani. Povestea de dragoste dintre Vica și Piți s-a terminat urât, cu nenumărate întâlniri la tribunal. În primul rând pentru paternitate, apoi pentru pensia alimentară. Totul s-a terminat acum. Cei doi au o relație de prietenie, iar fiul lor își petrece timpul când cu mama, când cu tatăl lui.

Recent, Vica și fiul său s-au dus într-o vizită în Letonia, țara natală a fostei balerină. Frumoasa blondă a postat o fotografie pe contul ei oficial de Instagram alături de bunica ei care a împlinit anul acesta 90 de ani. Edan și-a întâlnit bunica și rudele din Letonia, cu ocazia călătoriei alături de mama sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×