Viața lui Florin Călinescu, urmărită de blestem. Soția, mama și tatăl juratului de la Românii au talent au murit de aceeși boală cumplită

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 10:48
Viața lui Florin Călinescu, urmărită de blestem. Soția, mama și tatăl juratului de la Românii au talent au murit de aceeși boală cumplită
Viața actorului Florin Călinescu, urmărită de blestem. Sursa foto: romaniatv.ro

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Este mereu pus pe glume, are replici de senzație la celebra emisiune Românii au talent, de la Pro TV, dar sub zâmbetul său stă ascunsă o dramă care l-a urmărit toată viața.

Viața actorului Florin Călinescu, urmărită de blestem

Soția sa, celebra actriță Ana-Maria Călinescu, a murit chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească vârsta de 47 de ani. În aceeași zi ar fi trebuit să sărbătorească și 27 de ani de la nunta cu Florin Călinescu. Cei doi au fost colegi și de scenă.

Ana-Maria a jucat împreună cu sotul său la Teatrul Mic din anul 1986 până în 1996, când i-a fost depistat cancerul la gat. Temuta maladie a fost stagnată, prin tratament, însă a recidivat și în anul 2005 soția lui Florin Călinescu a murit la spitalul universitar din București. A lăsat în urmă un soț plin de durere, dar și doi copii.

Și-a pierdut fiica, soția, părinții, dar și un fiu

La cinci ani de la tragedia care a îndoliat familia lui Florin Călinescu, o alta s-a petrecut. Mama celebrului actor s-a stins din viață, răpusă tot de cancer. Volina Călinescu a murit în Săptămâna Mare a Paștelui.

După două luni de la moartea mamei, tatăl său, Ion Călinescu a încetat din viață la 81 de ani, după o lungă suferință cauzată tot de cancer.

Ca și cum nu ar fi fost suficient, soarta l-a lovit din nou pe actor. Fiul său cel mic, Luca, a suportat cu greu moartea mamei sale. Avea doar 17 ani când a pierdut-o pe cea care i-a dat viață, așa că universul său s-a prăbușit. Depresia a pus stăpânire pe adolescent și chiar de-atunci a început tratamentul cu antidepresive.

A studiat cinematografia în Marea Britanie și lucra la cel mai important proiect al său, un scurtmeraj. Depresia însă nu l-a slăbit deloc, așa că tânărul ajuns la 24 de ani și-a pus capăt zilelor, într-un hotel din Praga. Nu este singurul copil pe care Florin Călinescu l-a pierdut. Fiica actorului a murit la doar 5 luni de la naștere, din cauza tot a unei boli incurabile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×