Drama neştiută a lui Lino Golden. Tatăl faimosulului de la Survivor România a murit. „Sper că mă vezi de acolo, o să te fac super mândru într-o zi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/02/2020, 14:33
Drama neştiută a lui Lino Golden. Tatăl faimosulului de la Survivor România a murit. „Sper că mă vezi de acolo, o să te fac super mândru într-o zi”
Drama neştiută a lui Lino Golden. Sursa foto: libertatea.ro

Artistul Lino Golden, participant la Survoivor România, a trăit o adevărată dramă în urmă cu trei ani. Tatăl cântăreţului a murit lăsând un mare gol în viaţa sa.

Drama neştiută a lui Lino Golden. Acesta şi-a pierdut tatăl în urmă cu trei ani

Lino Golden a hotărât că vrea să îşi încerce limitele în Republica Dominicană şi face parte din echipa faimoşilor în cadrul show-ului TV Survivor România, scrie wowbiz.ro. Cântăreţul a declarat înainte de plecarea la Survivor România că showul va reprezenta pentru el chiar şi o sursă de inspiraţie pentru melodiile lui.

Sper și cred că mă voi descurca până la sfârșit, cu toate că nu va fi deloc ușor. Este un concurs greu, însă el a venit la timp pentru mine. Îmi doream de multă vreme să mă detașez un pic de scenă și să mă izolez de lume, să mă regăsesc practic ca om și ca artist!

Cum a devenit celebru Lino Golden

Sunt optimist, cred că îmi vor veni multe versuri în minte acolo, ”Survivor România” poate fi o sursă de inspirație”, a declarat Lino Golden.

Lino Golden, 22 de ani, din Braşov, a ajuns celebru descoperit fiind de Alex Velea. Astfel, pe numele său adevărat Radu Cârstea, Lino a făcut furori cu prima sa melodie intitulată Panamera. După melodia de succes a plecat la Survivor România, un show dur de supravieţuire.

Lino Golden îi este foarte recunoscător lui Alex Velea şi a dezvăluit o discuţie avută cu acesta, înainte de intrarea în showul TV. În plus, artistul îl consideră pe Alex Velea un fel de rudă apropiată, apelând la sfaturile acestuia, inclusiv pentru concursul din junglă.

Alex este un prieten bun, un om special pentru mine, reprezintă parte din familia mea. De aceea, în momentul în care am semnat că mă duc în Republica Dominicană, i-am zis cam așa.

Unchiule, mă duc la Survivor, simt că pot, este o experiență unică pentru mine, chiar am nevoie de ea, este ca și cum m-aș regăsi, apoi i-am cerut și o serie de sfaturi, mai ales că și el a fost plecat în astfel de formate de supraviețuire”, a menționat Lino.

Pe de altă parte, dacă toată lumea muzicală în asociază pe Lino cu Alex Velea, și vorbește despre ei ca o familie, trebuie totuși amintit că artistul a fost întotdeauna foarte atașat de părinții săi, și în special de tatăl său, care, din păcate, a încetat din viață în urmă cu trei ani.

Lino Golden a plecat în junglă cu gândul să îşi facă tatăl decedat să fie mândru de el pe lumea cealaltă. ”Azi se face un an de când ești înger. Îmi este extrem de dor de tine tata. Sper că mă vezi de acolo, o să te fac super mândru într-o zi. P.S..: iubiti-va parintii!” a scria cântăreţul în urmă cu doi ani pe reţeaua de socializare Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×