Lino Golden, împușcat cu un pistol cu bile în timpul unui concert

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/10/2019, 11:51
Lino Golden, împușcat cu un pistol cu bile în timpul unui concert
Lino Golden, împușcat de un adolescent teribilist la Huși. Sursa foto: protv.ro

Unul dintre cei mai iubiți artiști din România, Lino Golden, a fost împușcat cu un pistol cu bile în timpul unui concert susținut la Huși, în cadrul unui festival de toamnă. Cântărețul a ieșit imediat de pe scenă, iar despre acest incident nefericit s-a aflat abia acum. Artistul a cântat la Huși în urmă cu câteva zile, pe 5 octombrie.

Lino Golden, împușcat cu un pistol cu bile la Huși, iar colegii de trupă au fost apoi atacați de spectatori

Un tânăr teribilist a tras cu un pistol cu bile din plastic, iar una dintre țintele acestuia a fost chiar cântărețul Lino Golden, notează site-ul de știri vasluian vremeanouă.ro. Întâmplarea care l-a speriat pe artist a avut loc în cadrul festivalului „Toamna Culturală Hușeană”, notează presa locală.

Persoana care a tras cu pistolul cu bile nu le-a dat mari bătăi de cap polițiștilor, căci s-a lăudat singur cu isprava comisă. Acesta a postat o fotografie cu pistolul, însoțit de mesajul „Vă așteptăm cu drag la Huși, Lino Golden”.  Lino a ieșit de pe scenă după ce a fost nimerit de bilele din plastic, iar oamenii din public au început să arunce cu tot felul de obiecte în trupa aflată pe scenă, semn că nu au fost foarte încântați de invitații chemați să le cânte de zilele orașului.

lino golden împușcat
Tânărul care l-a împușcat pe Lino cu pistolul cu bile s-a lăudat pe Facebook. Sursa foto: vremeanouă.ro

Un hușean își cere scuze pentru incident: „Te mai așteptăm la Huși”

„Organizatorii, Politia Localã sunt cei care trebuie sã asigure paza si buna desfãsurare a evenimentului. Politia are atributii la un asemenea eveniment, pe care agentii nostri si le-au îndeplinit”, au declarat reprezentații IPJ Vaslui.

„Noi, hușenii, suntem niște oameni primitori și civilizați. Cei care s-au purtat asa, nu ne reprezintă și ne dezicem de ei. Artiștii care vin la noi rãmân cu amintiri plãcute si ne laudã pentru cãldura cu care venim la concertele lor. Lino Golden, te iubim si te mai așteptãm la Huși”, a scris Alex, unul din fanii lui Lino care a comentat în spațiul online incidentul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×