Florin Călinescu, anunţ despre cel de-al zecelea sezon „Românii au talent”. „Vreau să văd cât mai multă lume care vine la această emisiune să ofere publicului lucruri interesante”

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
03/02/2020, 18:04
Florin Călinescu, anunţ despre cel de-al zecelea sezon „Românii au talent”. „Vreau să văd cât mai multă lume care vine la această emisiune să ofere publicului lucruri interesante”
Florin Călinescu, mebru juriului Românii au talent

Au mai rămas patru zile până la debutul celui de-al zecelea sezon „Românii au talent„, iar Florin Călinescu a făcut un anuţ pe site-ul oficial al emisiunii cu aşteptările pe care le are de cei care vor participa la emisiunea concurs de la PRO TV.

Florin Călinescu, anunţ despre cel de-al zecelea sezon „Românii au talent”

Florin Călinescu va face parte şi din juriul noului sezon ce va debuta pe 7 februarie la PRO TV, omul de televiziune făcând un anunţ cu ce aşteaptă să vadă la cei care vor participa la noul sezon. În 2019, Florin Călinescu anunţa că s-a retras de la Românii au talent pentru că intrase în politică, fiind ales preşedintele Partidului Verde.

Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA.

Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză”, spunea Florin Călinescu la momentul intrării în politică, în vara lui 2019 când a fost ales preşedintele Partidul Verde.

Ce vrea să vadă juratul Florin Călinescu în cel de-al zecela sezon

„Românii au talent”, sezonul „#10perfect”, revine vinerea această de la 20:30, la PRO TV. Noul sezon, promit producătorii showului, va aduce în fiecare vineri momente nemaivăzute, talente deosebite, precum şi golden buzz-uri glorioase.

Omul de televiziune a spus ce aşteptări are de la acest nou sezon. „Vreau să văd cât mai multă lume care vine la această emisiune să ofere publicului lucruri interesante„, a transmis Florin Călinescu.

Ultimul câştigător al marelui premiu „Românii au talent”, din 2019, este Ana Maria Pantaze, denumită şi croitoreasa cu voce de aur. Ana Maria Pantaze a fost aleasă câştigătoarea concursului televizat dintre alţi 11 finalişi şi a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 120000 de euro.

Pe podium, alături de Ana Maria Pantaze, s-au mai regăsit micul dansator Aris Negoiță, locul 2, şi Corul de copii al Operei Naționale, locul 3. 10000 de euro a câştigat şi Marius Drăguş, cu un număr de magie şi stand-up comedy, acesta primind premiul de originaalitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×