Sezonul 10 din ”Românii au talent” începe în februarie. Andra Măruță nu va lipsi din juriu: ”Las concurenții să mă surprindă”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
31/01/2020, 11:09
Sezonul 10 din ”Românii au talent” începe în februarie. Andra Măruță nu va lipsi din juriu: ”Las concurenții să mă surprindă”
Emisiunea „Românii au talent” revine la TV din 7 februarie 2020. Sursa foto: Instagram.com

Filmările pentru noul sezon al show-ului „Românii au talent” difuzat la Pro TV au început de câteva zile, iar cântăreața Andra a făcut dezvăluiri importante despre ce se întâmplă în culise. De asemenea, artista a mărturisit și care este componența juriului de anul acesta.

Andra face dezvăluiri din culisele show-ului „Românii au talent”

Emisiunea „Românii au talent” va reveni pe micile ecrane săptămâna viitoare, pe 7 februarie. Fanii sunt nerăbdători să descopere care mai sunt talentele românilor, dar și jurații abia așteaptă să se întoarcă. Cântăreața Andra a mărturisit că îi va lăsa pe concurenți să o surprindă în sezonul acesta cu numărul 10.

„Îmi place să vin pregătită pentru orice. Mă așez la pupitru și las concurenții să mă surprindă. În al zecelea sezon aș putea spune că ei știu ce așteptări are juriul, dar și ce uimește sau impresionează publicul, așa că vin foarte pregătiți.

Nu vin neapărat cu un anumit tip de număr, dar cu siguranță oferă un spectacol la nivel înalt. Va fi o plăcere să îi urmăriți”, a mărturisit artista pentru click.ro.

Care este compenența juriului „Românii au talent” sezonul 10

Mulți s-au întrebat cine îl va înlocui pe Florin Călinescu în juriul de la „Românii au talent” însă producătorii emisiunii au făcut lumină și au dezvăluit care este compenența noului juriu. Prin urmare noul juriu al show-ului de la Pro TV este chiar „vechiul juriu”, adică este vorba de Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu.

Smiley și Pavel Bartoș vor rămâne și în cel de-al 10 sezon prezentatorii emisiunii, dar și cei mai mari susținători ai participanților. Sezonul aniversar vine cu o nouă regulă ceea ce înseamnă că fiecare jurat și cei doi realizatori vor avea dreptul să apese de două ori butonul auriu pentru momentele impresionante.

„Este un sezon spectaculos cu numere noi și foarte neobișnuite. Ne mirăm cum de vin încontinuu atâtatea talente. Anul acesta au venit mai multe ca oricând. Chiar și 10 golden buzz-uri au fost prea puține”, au spus Smiley și Pavel Bartoș pentru paginademedia.ro.

Ce spun jurații despre sezonul aniversar din emisiunea de talent

„Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!”, a declarat Florin Călinescu, potrivit sursei menționate.

„Mă aștept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toți acești ani am acumulat foarte multă experință. Talentele nu ne aparțin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraților le vom judeca în primul rând cu inima”, a completat și Andi Moisescu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×