Viața după familia regală: Meghan Markle şi prinţul Harry, posibilă colaborare de 50 milioane de dolari cu Netflix

Narcis Rosioru   
în Stiri mondene
21/01/2020, 16:12
Viața după familia regală: Meghan Markle şi prinţul Harry, posibilă colaborare de 50 milioane de dolari cu Netflix
Viața după familia regală: Meghan Markle şi prinţul Harry, posibilă colaborare de 50 milioane de dolari cu Netflix. Sursa: Hepta

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit în ultima perioadă cel mai controversat cuplu, după ce au luat decizia de a se separa de restul familiei regale britanice. Cu toate acestea, șansele financiare par să le surâdă celor doi, asta după ce Netlix a anunțat că își dorește să colaboreze cu celebrul cuplu.

Netlix, propunere de colaborare cu Prințul Harry și Meghan Markle

De curând, cuplul format din Meghan Markle și prințul Harry au uimit lumea întreagă, anunțând că au decis să nu mai aibă niciun rol activ în cadrul familiei regale britanice.

La scut timp după anunțul controversat, mai multe companii și-au arătat interesul de a colabora cu aceștia, printre care și Netflix.

Șeful de conținut al Netflix, Ted Sarandos, a declarat că este interesat de o colaborare cu prințul Harry și Meghan Markle. „Da, desigur ca sunt interesat. Cine nu ar fi?!”, a declarat acesta, informează romaniatv.

Netflix are un contract de producție cu un alt cuplu celebru, Barack și Michelle Obama

O eventuală colaborare între Netflix și cuplul regal nu ar fi prima prin care compania de streaming ar avea șansa să atragă de partea ei o familie cunoscută la nivel mondial. În mai 2018, Netflix a semnat un acord de producție cu  fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama și soția sa Michelle.

Chiar dacă nu se cunosc termenii financiari, se estimează că o astfel de tranzacție ar valora în jur de 50 de milioane de dolari. Întrucât cuplul regal britanic nu va mai fi constrâns de normele Reginei, prințul Harry și Meghan Markle sunt liberi acum să aleagă orice fel de colaborare sau parteneriat.

Cu toate acestea, cuplul nu va mai avea voie să folosească titlurile de „Înălţime Regală”, astfel că vor rămâne cunoscuți drept ducele și ducesa de Sussex. În plus, vor fi nevoiți să plătească anual suma de trei milioane de dolari pentru terenul Castelului Windsor, actuala locuință oficială a cuplului regal.

Mai mult decât atât, cei doi vor plăti și o chirie căre Regină, întrucât nu vor mai avea voie să locuiască gratuit în castel, așa cum au făcut-o până în momentul anunțului separării.

Prima care a încheiat deja un contract de colaborare a fost Meghan Markle. Conform presei străine, aceasta a semnat pe 11 ianuarie un contract cu Disney, înțelegere ce prevede ca ducesa să fie naratorul unui proiect. Banii obținuți vor fi însă donați unei asociații caritabile cu scopul de a proteja viața sălbatică.

În plus, Meghan Markle şi prinţul Harry doresc să își lanseze diverse afaceri sub brandul Sussex, astfel că siatuația financiară nu va reprezenta o grijă pentru cei doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×