Cum se vor întreține Prințul Harry și Meghan Markle după plecarea din Casa Regală. Ce spun experții că ar putea face

în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 13:57
Cum se vor întreține Prințul Harry și Meghan Markle după plecarea din Casa Regală. Ce spun experții că ar putea face
Cum se vor întreține Prințul Harry și Meghan Markle după plecarea din Casa Regală. Sursa foto: magviral.com

Cum se vor întreține Prințul Harry și Meghan Markle după plecarea din Casa Regală? Ei bine, prințul Harry și soția sa, actrița Meghan Markle, țin morțiș să devină independenți din punct de vedere financiar! Cel puțin așa a declarat prințul Harry la începutul anului, acesta fiind, se pare, unul dintre motivele pentru care vrea să se îndepărteze de Casa Regală a Marii Britanii.

Cum se vor întreține Prințul Harry și Meghan Markle după plecarea din Casa Regală

“După multe luni de reflecții și discuții în familie, am ales să facem o schimbare anul acesta. Intenționăm să facem un pas în spate ca membri de prim-plan ai familiei regale și să muncim pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să o sprijinim total pe regină”, au declarat Harry și Meghan pe 8 ianuarie.

Cei doi tineri părinți au o avere estimată la 30 de milioane de dolari. Experții au calculat la această avere și 5 milioane de dolari în dreptul fostei actrițe Meghan Markle. Așadar, cei doi sunt milionari, dar au șanse reale să devină miliardari, potrivit Business Insider.

Ducii de Sussex și-au înregistrat propria marcă

Ducii de Sussex nu au lăsat la voia întâmplării viitorul lor financiar, una dintre măsuriile luate în decembrie anul trecut fiind înregistrarea mărcii Sussex Royal, protejată până atunci doar în Marea Britanie, în Uniunea Europeană, Australia, Canada și SUA, prin organismul care protejează proprietatea intelectuală la nivel mondial, WIPO (World Intellectual Property Organization).

Sub umbrela Fundației Sussex Royal, titulatură folosită până acum de Harry și Meghan pe Instagram și pe site-ul lor oficial, sussexroyal.com, cei doi vor putea, conform cererii depuse la WIPO, să editeze reviste, să pună în vânzare cărți poștale, haine și încălțăminte, să inițieze campanii de strângeri de fonduri în scop caritabil și să conducă grupuri de sprijin emoțional.

Dacă vor dori să creeze și să vândă haine, pentru bebeluși sau adulți, o vor putea face. Este unul din domeniile de activitate ale firmei lor, iar potențialul de a face bani este uriaș, cred experții consultați de Business Insider.

Având în vedere că prin simpla apariție într-o rochie, Meghan transformă acea rochie într-un must-have, iar femeile iau cu asalt magazinele, epuizând stocurile, e lesne de dedus că dacă vreodată ducesa de Sussex va lansa o linie vestimentară, aceasta va avea succes instantaneu.

Cei doi mai pot deveni miliardari și din discursurile motivaționale sau Meghan Markle poate reveni la prima sa pasiune, actoria. Rolurile oferite acum vor putea fi răsplătite regește!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×