Ce va face Alexandru Comerzan cu banii câştigaţi la Chefi la cuţite: „Acesta este visul meu”

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/12/2019, 13:07
Ce va face Alexandru Comerzan cu banii câştigaţi la Chefi la cuţite: „Acesta este visul meu”
Alexandru Comerzan de la Chefi la cuțite știe deja ce va face cu banii câștigați. Sursa foto: captură Antena 1. Colaj: Fanatik

Alexandru Comerzan de la Chefi la cuțite a dezvăluit ce va face cu banii pe care i-a câștigat. Tânărul a pus mâna pe 30.000 de euro și a fost desemnat în cadrul finalei de aseară drept cel mai  bun chef din România.

Alexandru Comerzan a spus ce va face cu cei 30.000 de câștigat la Chefi la cuțite

Chef-ul are deja planuri cu cei 30.000 de euro. Alexandru Comerzan este pasionat de călătorii, după cum se poate observa pe contul său de Facebook, are de gând să folosească banii câștigați la Antenă pentru o nouă excursie.

Așadar, suma câștigată va fi destinată unui voiaj în… Japonia. Bucătarul spune că dintotdeauna a avut acest vis, să ajungă în Țara Soarelui Răsare.

Vrea să obțină o stea Michelin

„Cred că voi pleca în Japonia, acesta este visul meu”, a declarat Alex, potrivit viva.ro.

Comerzan a acordat un interviu pentru revista Viva! în care a vorbit despre gătit și despre viața sa, în general.

„Sincer să fiu, nu prea gătesc când sunt acasă. O rog, de cele mai multe ori, pe soția mea. Dish-ul meu preferat, dacă pot să îi spun așa, sunt cartofii prăjiți cu murături!”, a spus Alex.

„Cred că cea mai mare reușită va fi momentul în care voi obține o stea Michelin. Știu că este un vis mare, dar voi trăi cu această speranță”, e una din dorințele supreme ale bucătarului care a câștigat aseară concursul culinar.

Legat de experiența pe care a trăit-o în concursul de la Antena 1, Alexandru Comerzan a precizat că nu a avut temeri și că s-a înscris cu multă încredere în ceea ce știe să facă.

„Nu îmi era teamă să particip, dar nu cred că am acordat destul credit, la început, acestei experiențe. Dar după ce s-a terminat show-ul, am venit la mine în restaurant, unde lucrez, și le-am zis tuturor băieților din bucătărie că trebuie să încerce pe pielea lor această experiență”, a completat cheful anului 2019.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×