Vezi Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma, de miercuri, 13 februarie

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 20:15
Vezi Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma, de miercuri, 13 februarie GALERIE FOTO
Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma, miercuri, 13 februarie

O nouă ediție a emisiunii Ferma aduce în prim plan provocări pentru concurenții care au rămas în concurs. Vedetele trebuie să treacă prin probe fizice care le va pune le grea încercare miercuri, de la ora 21:30, pe postul de televiziune Pro TV.

Forța fizică nu este tot ceea ce contează pentru a trece cu brio probele din emisiunea Ferma, iar acest lucru s-a văzut la duelul dintre Cătălin Moroșanu și Claudia Pavel. Concurenții au trebuit să demonstreze și alte abilități, iar Claudia a reușit să mute merele dintr-un bol cu apă într-un bol gol, folosindu-se doar de gură. Claudia și-a dat repede seama că tot ce trebuie să facă este să apuce merele de codiță, însă Cătălin Moroșanu a avut mari dificultăți la această probă și a pierdut.

Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma, miercuri, 13 februarie

Cătălin Moroșanu nu a reușit să mute nici măcar un măr, deși antrenorul pe care și l-a ales, Jorge, a încercat să îi dea indicații de pe margine și să îl încurajeze. „Nu pot, mă, am gura mică”, i-a strigat Cătălin la un moment dat. Claudia Pavel a ajuns, spre mirarea tuturor, fermierul săptămânii.

Emisiunea Ferma continuă, miercuri seara, de la ora 21:30, pe postul de televiziune Pro TV. „Este una dintre cele mai grele experiențe pe care le-am trăit. Am slăbit sunt tras la față, nici burtă nu mai am. A trebuit să scot bolovani din pământ, din aceea de munte. Am dat mormane de zăpadă. M-a schimbat puțin Ferma. Două lucruri am învățat și anume să nu ai încredere în femei și să nu ai așteptări de la ceilalți din jurul tău.”, a mărturisit Cătălin Moroșanu, care speră să rămână cât mai mult în competiție.

Cătălin Moroșanu și Claudia Pavel au fost la duel
Cătălin Moroșanu și Claudia Pavel au fost la duel

Cătălin Moroșanu a mărturisit ce îi lipsește la Ferma

Luptătorul de K1 a mărturisit că îi este foarte dor de soția și de fetița lui și că îi lipsesc foarte mult dulciurile. Mi-e dor de fetița mea și de soția mea. De obicei eu nu mânânc dulce, dar acum am o poftă de niște clătite cu dulceață. O să râdă soția de mine când va auzi asta. Este foarte greu fără puțin zahăr”, a spus Moroșanu.

Emisiunea Ferma este difuzată de Pro TV în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, după serialul de comedie Las Fierbinți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×