Vezi Live Stream Online emisiunea Ferma de joi, 7 februarie – Pro TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/02/2019, 20:00
Vezi Live Stream Online emisiunea Ferma de joi, 7 februarie – Pro TV GALERIE FOTO
Live Stream Ferma pentru ediția de azi, 7 februarie!

Joi, 7 februarie, pe PRO TV, se difuzează un nou episod plin de suspans al emisiunii Ferma. Urmează un spectacol pe cinste despre viața nouă a concurenților care sunt nevoiți să se descurce cu puțin. De asemenea, încă din primele episoade, pe lângă strategii pentru numirea de fermier, au ieșit la iveală și scandaluri care i-au adus pe unii concurenți extrem de aproape de limită.

Cel mai controversat concurent al Fermei, Florin Pastramă, a avut nenumărate discuții în contradictoriu cu Kamara și Vali Bărbulescu. Cei trei sunt la o cabană din apropierea fermei, iar alături de Gianina Ilieș, Otilia Brumă și Otniela Sandu încearcă să reziste frigului și condițiilor precare.

Live Stream Online emisiunea Ferma, de la Pro TV

Azi, joi, Ferma aduce noi provocări pentru concurenți!  Aceștia decid să se joace câteva jocuri foarte incitante, care se termină cu câteva sărutări în văzul tuturor. Se pare că statul împreună, în mijlocul pădurii, i-a apropiat foarte mult. Atingeri interzise între Vali Bărbulescu și o colegă de cameră pot fi vizionate în episodul de azi, 7 februarie.

Ferma, azi, 7 ferbuarie, la Pro TV! Live Stream Fanatik
Ferma, azi, 7 ferbuarie, la Pro TV! Live Stream Fanatik

Florin Pastramă pare că este gelos pe expunerea dorinței fotografului? Oare va ieși cu scântei? Urmărește live stream online Ferma de azi, joi și vei descoperi care mai sunt relațiile dintre concurenți și cum se mai descurcă în condțiile greu de imaginat pentru ele până la participarea la Ferma.

Ce spun nu se pupă cu ce fac, dar ce fac e la vedere. Ferma – astăzi de la 21:30 la PRO TV

Ce spun nu se pupă cu ce fac, dar ce fac e la vedere. Ferma – astăzi de la 21:30 la PRO TV

Gepostet von Ferma am Donnerstag, 7. Februar 2019

Scandaluri fără precedent la Ferma, azi, 7 februarie

Primele ediții din Ferma 2019 a adus și primele certuri între concurenți. Brigitte a răbufnit și a acuzat-o pe Claudia Pavel aka Cream că a fost amanta primului ei soț. ”Știam că nu mă suportă.. asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea. Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. (…) A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a spus Brigitte despre Claudia. Al doilea cel mai mare scandal a venit din partea băieților care locuiesc în Cabană, lângă Ferma.

Concurenți Ferma
Concurenți Ferma

Vali Bărbulescu și Florin Pastramă s-au ceratat ca la ușa cortului. Cearta a pornit de la o farfurie aruncată, nu departe de a apela la ceva violență fizică. „Dacă eram în cu totul altă împrejurare, își rupeam un scaun în cap, după faza cu farfuria! Nu avem nevoie de figuri din astea! După aia mă lua poliția, poate făceam pușcărie, dar îți rupeam un scaun în cap! Nu mai mânca, tăticule. Nici nu meriți să mănânci dacă ai aruncat mâncarea… Numai probleme faci ”, a spus Vali Bărbulescu.„E vorba de respect, pot să arunc și eu cu scaunul. Nu e nimic rău să faci teatru, dar faptul că ai aruncat cu farfuria e un gest foarte urât”, a spus în replica lui Florin Pastramă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×