Miss România, Ioana Filimon, eliminată din Ferma de la PRO TV. FOTO

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/02/2019, 13:33
Miss România, Ioana Filimon, eliminată din Ferma de la PRO TV. FOTO GALERIE FOTO
Ioana Filimon, eliminată de la Ferma! Ultima probă i-a dat bătăi mari de cap

Miss România, Ioana Filimon, a fost eliminată de la emisiunea Ferma. Frumoasa „Miss” a demonstrat în cadrul concursului că poate face și „munca de jos” și nu se sfiește să pună osul la treabă. Dintre ceilalți concurenți, Cătălin Moroșanu a fost cel mai mirat de calitățile dovedite de Ioana Filimon.

Din păcate, demonstrațiile de gospodină bună la toate ale acesteia s-au terminat, pentru că Ioana Filimon a fost eliminată de la Ferma, reality-showul care ține „capul de afiș” între emisiunile difuzate de PRO TV. Miss România 2016 a fost al treilea concurent care a plecat din „experiența unică numită Ferma, după Ame Călin și Jorge (George Papagheorghe pe numele din buletin).

Miss România, Ioana Filimon, eliminată de la Ferma!

Ioana Filimon a fost nevoită să se lupte în noroi în ultima zi în care s-a aflat la Fermă. Din păcate, norocul nu a fost de partea ei. „Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic. Oamenii cred că doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta o voi demonstra la «Ferma»”, spunea Ioana Filimon înainte de a intra în reality-show.

Ioana Filimon a plecat din Ferma!
Ioana Filimon a plecat din Ferma!

Miss România 2016 a participat la nenumărate concursuri de frumusețe, care i-au oferit șansa potrivită (nu numai din punct de veder financiar) pentru a se muta în Capitală din Timișoara natală. Ioana are 28 de ani și a terminat cursurile Facultății de Proiecția și Ingineria Mediului. A acceptat să participe la experiența de viață care este reality-show-ul Ferma pentru a demonstra că nu este doar frumoasă și că se descurcă excelent cu treburile casei. Ceea ce a și reușit, în ciuda eliminării timpurii.

Jorge, al doilea eliminat de la Ferma

Jorge a plecat chiar înaintea Ioanei Filimon. Artistul a reușit în emisiune să arată că știe să gătească și să se descurce cu treburile din curte. “Sunt mereu alături de soție și de copii. Sunt un soț și un tată bun, iar «Ferma» este o ocazie pentru mine să văd cât de mult îmi vor simți lipsa”, a povestit solistul înainte de a intra în competiție.

  • „Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea «Buzuca» sau «Buzoasa». După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetică, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat. Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață” – Ioana Filimon 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×