Show incendiar la Ferma: Ioana Filimon și-a arătat trupul în toată splendoarea

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
31/01/2019, 19:22
Show incendiar la Ferma: Ioana Filimon și-a arătat trupul în toată splendoarea GALERIE FOTO
Ioana Filimon a făcut show la Ferma! Miss România și-a arătat trupul în toată splendoarea

Abia ce a avut loc debutul emisiunii Ferma, că a și început un show incendiar, în care protagonistă este Ioana Filimon. Miss România și-a arătat trupul în toată splendoarea. E știut că emisiunea nu oferă toate condițiile, ci dimpotrivă, astfel că neînfricații care au ales să participe la Ferma au trebuit să se spele într-o cadă, însă în una improvizată.

Așadar, modelul s-a conformat situației și a mai și cucerit publicul. Aceasta s-a lăsat filmată în timp ce se spăla, fiind îmbrăcată într-un costum de baie verde, destul de decupat, care îi scoteau sânii în evidență.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ioana Filimon a făcut show la Ferma. Miss România și-a arătat trupul în toată splendoarea

Cu toate acestea, în trecut, concurenta show-ului Ferma a avut un complex. Modelul a vorbit despre copilăria sa la sat, până să se mute în Timișoara, și despre lucrul cu care s-a luptat de-a lungul anilor. „?Zâmbetul este în mod clar unul din cele mai bune remedii pentru înfrumuţesare. Se vede, nu? Pentru toate există un nou început! Ne vedem în curând la @ferma pe PRO TV????????”, a fost mesajul acesteia, înainte de a ajunge la Fermă.

Show incendiar la Ferma: Ioana Filimon și-a arătat trupul în toată splendoarea
Miss România și-a arătat trupul în toată splendoarea

Mai exact, Ioana Filimon a spus că se simțea complexată atunci când i se atribuiau diverse apelative din cauza buuzelor sale proeminente, considerate de unii prea mari. „Sunt Ioana Filimon și buzele mele sunt naturale. Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara.

”Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele”

Am studiat Facultatea și Masterul în Protecția și Ingineria mediului. M-am mutat în București după ce am câștigat Miss România 2016. Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea „Buzuca” sau „Buzoasa”.

Show incendiar la Ferma: Ioana Filimon și-a arătat trupul în toată splendoarea
Cu toate acestea, în trecut, concurenta show-ului Ferma a avut un complex

După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetiocă, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat . Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață și am venit să câștig. Nu știu ce o să fac la emisiune cu telefonul, dar cred că o să-mi fie cel mai dor de el”, a spus Miss România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×