Mihaela Rădulescu a muls vaca la Ferma! Ce le-a atras atenția telespectatorilor PRO TV

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
07/02/2019, 16:30
Mihaela Rădulescu a muls vaca la Ferma! Ce le-a atras atenția telespectatorilor PRO TV GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu a muls vaca la Ferma! Ce le-a atras atenția telespectatorilor PRO TV

Mihaela Rădulescu a muls vaca la emisiunea „Ferma”! Vedeta de la Pro TV nu a făcut-o oricum, ci cu stil. Îmbrăcată cu un palton Chanel și cu cizme de la aceeași firmă, Mihaela Rădulescu s-a băgat la muls vaca. Filmările care au avut loc deja au fost povestite chiar de vedetă.

„Nici n-aş putea munci cu atâta spor dacă nu mi-ar plăcea maximum. E un ritm infernal. Nu avem zile libere şi uneori nici nopţi întregi, e chiar foc continuu. Eu stau în tot confortul posibil aici, cu absolut tot ce am nevoie, inclusiv sală de sport. Nu puteam să trăiesc 3 luni fără raţia de sport zilnic şi Pro TV mi-a făcut acest hatâr”, a povestit vedeta viața din spatele emisiunii.

Mihaela Rădulescu a muls vaca la Ferma! E un ridicol sublim, am râs cu lacrimi

Mihaela Rădulescu a muls vaca la „Ferma”! Vedeta a povestit cum s-a întâmplat asta la emisiunea, care este la Pro TV de marți până joi de la 21:30. „Hainele şi încălţările prea elegante pentru locul în care ne aflăm – când s-a discutat stilul meu vestimentar, producătorii m-au vrut… o apariţie, chiar şi în satul ăsta izolat. Mi-a plăcut ideea şi abia aştept să mă vedeţi în secvenţa în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănaşe, palton Chanel şi ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am râs cu lacrimi, toată echipa şi concurenţii”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

„Mi-a plăcut ideea şi abia aştept să mă vedeţi în secvenţa în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănaşe, palton Chanel şi ce mai aveam pe mine”

„Filmăm mult mai mult decât vedeţi voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare, mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră 42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei (râde). Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu. O ţin pe mămăligă şi păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”, a povestit Mihaela Rădulescu pentru Viva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×