Mihaela Rădulescu se plânge de condiţiile de la Ferma: Mi-am distrus două perechi de cizme Chanel și o rochie Balmain

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/02/2019, 21:45
Mihaela Rădulescu se plânge de condiţiile de la Ferma: Mi-am distrus două perechi de cizme Chanel și o rochie Balmain GALERIE FOTO
Mihaela Radulescu isi strica hainele de mii de euro, la Ferma

Prezentatoarea show-ului de televiziune Ferma 2019, Mihaela Rădulescu, rămâne fără prețioasele ei haine de firmă! Vedeta se plânge că și-a stricat mai multe haine la emisiunea pe care o prezintă.

”Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din cașmir, pe care au luat-o cameristele din greșeală la spălat și din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febra 42, ceva ce n-am avut în viața mea, dar, iată, adun povești de spus la gura sobei :)) Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu… O țin pe mămăligă și păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit perfecte.ro.

Mihaela Rădulescu a spus că hainele ei sunt prea elegante pentru condițiile de la Ferma

”Hainele și încălțările prea elegante pentru locul în care ne aflăm – când s-a discutat stilul meu vestimentar, producătorii m-au vrut… o apariție, chiar și în satul ăsta izolat. Mi-a plăcut ideea și abia aștept să mă vedeți în secvența în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănașe, palton Chanel și ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am râs cu lacrimi, toată echipa și concurenții… ”, a mai spus ea.

Mihaela Radulescu prezinta Ferma 2019

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×