Mihai Petre, cel mai dur jurat de la Pro TV, revine la Românii au talent! A înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/02/2019, 15:26
Mihai Petre, cel mai dur jurat de la Pro TV, revine la Românii au talent! A înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu GALERIE FOTO
Mihai Petre revine la Romanii au talent

Concurenții noului sezon ”Românii au talent” vor tremura din nou, după ce la masa juraților va reveni temutul Mihai Petre! Acesta o va înlocui pe Mihaela Rădulescu, așadar telespectatorii nu vor mai avea parte de spectacolele marca Rădulescu, cum a fost celebrul dans în făină!

Se pare că Mihaela Rădulescu și-a cedat locul de la show-ul de televiziune deoarece nu mai avea timp pentru celelalte activități ale vedetei. Mihaela Rădulescu este și prezentatoarea show-ului „Ferma”, transmis tot de Pro TV.

Mihai Petre va da din nou de pământ cu concurenții ”Românii au talent”

Mihai Petre și-a câștigat reputația de cel mai dur jurat, iar asta pentru că este extrem de sever cu majoritatea concurenților. Duritatea de care dă dovadă juratul vine pentru a-i face pe concurenți să dea tot ce au mai bun în ei, să se prezinte impecabil în fața juriului și al telespectatorilor.

”Un lucru e clar: Mihai Petre are o reputatie de dur. Este considerat cel mai de temut dintre jurati si la „Dansez pentru tine”, si la „Romanii au talent”, dar are, insa, si o latura simpatica”, confimă si cei de la ProTV.

Mihai Petre, de profesie dansator și actor, a fost prezent ca jurat încă de la primele sezoane ale show-ului. Însă a ajuns cunsocut datorita emisiunii ”Dansez pentru tine”, tot în calitate de jurat, show ce a avut 14 sezoane, fiind scos din grilă în anul 2013.

Mihai Petre revine la Romanii au talent (1)
Mihai Petre este un tip foarte exigent, cand vine vorba de talent!

Show-ul ”Românii au talent”, va fi difuzat în fiecare vineri, de la 20:30

Fanii emisiunii mai au de așteptat doar câteva zile până la debutul noului sezon ”Romanii au talent”. Acesta va fi difuzat la Pro Tv în fiecare zi de vineri, de la ora 20:30.

”Mai e foarte puțin până vom spune Românii au talent în sezonul #9suprem! Suntem nerăbdători să vedeți tot ce am trăit noi la preselecții, dar mai ales să simțiți bucuria unor concurenți fenomenali. În acest sezon, am fost surprinși de foarte multe ori de ambiția celor care au venit în fața juraților și în fața publicului și de talentul acestora. Am cunoscut oameni extraordinari, care și-au depășit limitele și care ne-au prezentat momente inedite, pe care nu le-am mai văzut până acum. Va fi un sezon al surprizelor de toate felurile, atât pe scenă, cât și la masa juriului”, au declarat Smiley și Pavel Bartoș, prezentatorii show-ului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×