Mihai Petre, reacție fabuloasă după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu la Românii au Talent, pe PRO TV

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/02/2019, 14:01
Mihai Petre, reacție fabuloasă după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu la Românii au Talent, pe PRO TV GALERIE FOTO
Drasticul jurat Mihai Petre, reacție fabuloasă după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu

Sezonul 9 al ppopularului concurs „Românii au talent”, difuzat pe PRO TV, va debuta vineri, 8 februarie, și va aduce noi surprize pentru telespectatori. Una dintre ele este reprezentată de reîntoarcerea lui Mihai Petre, care a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu între jurați.

Drasticul jurat a venit deja cu câteva reacții fabuloase în urma primului moment de pe scena talentelor, realizat de un magician. Acesta i-a făcut pe jurați să se ridice de pe scaun, iar pe Adi Moisescu să spună:„ Ești cel mai amuzant tip pe care l-am văzut. Ai avut cea mai palpitantă reprezentație pe care am văzut-o pe scenă”.

Mihai Petre a avut o reacție fabuloasă după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu la „Românii au talent”

Acesta, însă, nu a fost unicul moment impresionant al primei ediții. Este vorba despre o concurentă care nu a renunțat niciodată la visul ei. Aceasta a crezut în ea și a lucrat la perfecțiunea numărului ei, așa că vineri va ridica toți jurații în picioare și îl va face pe celebrul dansator să spună: „Întotdeauna am crezut că show-ul acesta este despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră”.

Mihai Petre, reacție fabuloasă după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu la Românii au Talent, pe PRO TV
Unul dintre cei mai duri jurați ai concursului de talente s-a întors!

Vă reamintim că unul dintre cei mai spumoși jurați, Mihaela Rădulescu, și-a cedat locul deoarece nu mai avea timp pentru celelalte activități, acum fiind gazda emisiunii „Ferma”, transmisă tot pe PRO TV. Și, cu toate că mulți s-au bucurat de reîntoarcerea carismaticului dansator, sigur au fost și câțiva concurenți care s-au temut de revenirea lui „la butoane”, dat fiind faptul că acesta și-a câștigat reputația drept cel mai dur jurat, pentru că este extrem de sever cu majoritatea competitorilor.

Mihai Petre, reacție fabuloasă după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu la Românii au Talent, pe PRO TV
Celebrul dansator și-a câștigat reputația drept cel mai dur jurat al concursului încă din primele ediții ale acestuia

„Un lucru e clar: Mihai Petre are o reputație de dur. Este considerat cel mai de temut dintre jurați și la «Dansez pentru tine», și la «Românii au talent», dar, orice s-ar spune, are și o latură simpatică”, confirmă și cei de la PRO TV. Juratul a fost prezent în cadrul emisiunii încă din primele sezoane, dar a ajuns cunoscut datorită concursului „Dansez pentru tine”, unde a fost tot jurat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×