Vezi Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma, de marți, 12 februarie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 20:00
Vezi Live Stream pe Pro TV emisiunea Ferma, de marți, 12 februarie
Ferma, ediția de marți, 12 februarie

O nouă ediție a Fermei aduce noi provocări pentru concurenții rămași în competiție. Aceștia trebuie să lupte în cele mai grele probe fizice și să suporte condițiile cu care până de curând nu erau familiarizați. “Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă.

E un nou început, un nou format, o … nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață”, a spus Mihaela Rădulescu despre Ferma.

Live Stream Online emisiunea Ferma, de la Pro TV, marți, 12 februarie

Ferma un nou început a adus încă de la primele clipe multe momente care i-au uimit pe fani. Aceștia abia așteaptă ediția de azi, marți, 12 februarie, pentru a vedea cum au evoluat relațiile dintre concurenți și dacă s-au mai iscat sau nu scandaluri în fel și chip între Florin Pastramă, cel mai controversat concurent și ceilalți băieți din cabană. Cu toate că participanții show-ului au parte de momente grele din cauza frigului și a zăpezii, îl au mereu aproape pe Cristian Bozgan, care îi sfătuiește cu cele mai bune soluții pentru supraviețuire.

Ferma, ediția de marți, 12 februarie
Ferma, ediția de marți, 12 februarie

„Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă.

https://www.facebook.com/Fermavedetelor/videos/403198243821385/

Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura…sau pe mine!”, a spus Cristian Bozgan.

Mihaela Rădulescu, despre Ferma: „n-aș rezista cât rezistă concurenții noștri”

Mihaela Rădulescu a explicat care sunt motivele pentru care nu ar putea sta în condițiile în care stau concurenții emisiunii. Vedeta a explicat că nu ar putea renunța la unele obiceiuri. „Mi-am dat seama că există niște elemente aici pentru care m-aș chinui foarte tare. În primul rând, lipsa de intimitate. M-ar omorî să fac baie, duș în condițiile în care fac concurenții noștri. Asta, cu lipsa de intimitate, să trebuiască să te dezbraci cumva în văzul lumii, e o limită.

Mihaela Rădulescu, prezentatoare la Ferma
Mihaela Rădulescu, prezentatoare la Ferma

Deși nu pare dar, totuși, nu am făcut nici poze în Playboy, n-am mers niciodată atât de departe. Întotdeauna am avut un moment unde m-am oprit, pentru că nu m-am simțit confortabil. Aș mai avea o problemă la dependențele astea pe care le avem toți: de ciocolată, de cafea… Din tot sufletul îi admir pe oamenii ăștia că pot. Sunt niște oameni echilibrați, care reușesc să depășească niște adicții… Tare mi-e teamă că n-aș rezista cât rezistă concurenții noștri”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×