Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă se căsătoresc? Pamfletul care i-a uimit pe fanii Ferma de la PRO TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/02/2019, 13:18
Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă se căsătoresc? Pamfletul care i-a uimit pe fanii Ferma de la PRO TV GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă se căsătoresc?! Vestea a uimit pe toată lumea

Emisiunea Ferma a adus în ediţia de anul acesta foarte multe momente inedite, cum ar fi căsătoria dintre Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, chiar tratat şi ca un pamflet. Cei doi au fost filmaţi în timp ce erau foarte apropiaţi. Totul s-a petrecut înainte să înceapă filmările pentru show.

Toţi concurenţii se distrau de minune luând cina, alături de câteva băuturi, motiv pentru care glumele au curs pe tot parcursul serii. Ferma este un nou început şi pentru multe scandaluri. Principalele motive au fost neînţelegerile de caracter şi obiceiurile de acasă, care nu pot fi uitate chiar atât de uşor.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă se căsătoresc? Glumele concurenţilor i-au uimit pe toţi

Un video de dinaintea începerii filmărilor emisiunii Ferma de la PRO TV a ajuns în atenţia fanilor. În clipuleţul în cauză se poate vedea cum concurenţii se distrează de minune. Aceştia iau cina şi glumesc pe nesăturate. Căsătoria dintre Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă a fost de departe cea mai amuzantă pentru cei aflaţi la masă.

Florin Patramă este concurentul cel mai controversat din ediţia Fermei de anul acesta. Vărul Ralucăi Pastramă, soţia lui Pepe, a reuşit să fie miezul mai multor scandaluri. Bărbatul s-a certat de+a binelea cu Kamara şi Vali Bărbulescu şi era cât pe aici să ajungă şi la bătaie. ! „Dacă eram în cu totul altă împrejurare, își rupeam un scaun în cap, după faza cu farfuria! Nu avem nevoie de figuri din astea! După aia mă lua poliția, poate făceam pușcărie, dar îți rupeam un scaun în cap! Nu mai mânca, tăticule. Nici nu meriți să mănânci dacă ai aruncat mâncarea… Numai probleme faci. E vorba de respect, pot să arunc și eu cu scaunul. Nu e nimic rău să faci teatru, dar faptul că ai aruncat cu farfuria e un gest foarte urât”, a spus Vali Bărbulescu atunci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×