Ferma 2019: Brigitte Năstase și Claudia Pavel Cream, la duel. Cine va câștiga competiția de la PRO TV

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/02/2019, 10:35
Ferma 2019: Brigitte Năstase și Claudia Pavel Cream, la duel. Cine va câștiga competiția de la PRO TV GALERIE FOTO
Brigitte Sfat se va duela cu Claudia Pavel, la Ferma 2019

Tensiunea de la Ferma 2019 ajunge pe culmi foarte înalte, după ce Claudia Pavel ajunge la duel cu Brigitte Sfât! După ce au concurat în viața de zi cu zi pentru bărbați, acum cele două se vor afla față în față la duel. Câștigătoarea va merge mai departe, iar cea învinsă își va face bagajele și va pleca acasă.

Brigitte Sfăt se pare că nu o suportă pe Claudia Pavel, pe care a acuzat-o în mod public că a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfă, pe când aceasta era minoră și făcea parte din trupa Candy! Ei bine, cele două se vor confrunta la Ferma 2019, unde concurează pentru premiul cel mare. Cancan.ro susține că învingătoare din această confruntare va fi Brugitte Sfăt, care o va trimite astfel acasă pe Claudia Pavel ”Cream”!

Brigitte Sfăt se pare că o va trimite acasă pe Claudia Pavel, după ce va câștiga duelul de la Ferma 2019

Acuzațiile lansate de Brigitte la adresa Claudiei au condimentat episodul difuzat zilele trecute la Pro TV. În mijlocul unei crize de nervi, fosta soție a lui Ilie Năstase a susținut că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lor.

Brigitte Sfat duel Claudia Pavel Ferma
Brigitte Sfat se pare ca va castiga duelul cu Claudia Pavel, de la Ferma

”Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi. Având în vedere că Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte, cântăreața ar fi avut o relație cu un bărbat însurat pe vremea pe când era minoră.

”Știam că nu mă suportă… asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai adăugat Brigitte.

Fosta soție a lui Ilie Năstase se pare că mai are ceva de împărțit cu Claudia Pavel. Cântăreața i-a picat cu tronc lui Cătălin Cazacu, de care s-a apropiat suspect de mult la emisiunea Exatlon, iar motociclistul ar fi păprăsit-o pe Brigitte Sfăt pentru mai tânăra Claudia Pavel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×