Veşti triste despre fata lui Nicolae Guţă: „A ajuns la spital. Starea ei e una gravă”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
26/07/2019, 09:31
Veşti triste despre fata lui Nicolae Guţă: „A ajuns la spital. Starea ei e una gravă”
Fata lui Nicolae Guță a ajuns la spital. Sursa foto: TheWikiHow

Mare necaz în familia manelistului Nicolae Guță. Anais, fiica acestuia și a lui Beyonce de România, fosta lui parteneră, a ajuns de urgență la spital, conform wowbiz.ro. Micuța ar fi în stare gravă, iar informația a fost confirmată chiar de bunica fetei. Motivul pentru care fata a ajuns la spital are legătură cu vacanța la mare în care a mers cu mama ei.

Fata lui Nicolae Guță, în stare gravă după ce a băut apă la o piscină

Anais a ajuns pe perfuzii la spital după ce petrecuse câteva zile de vacanță la o piscină din stațiunea Eforie Nord. Fiica vedetei, spune bunica, nu este singurul copil care a avut de suferit din cauza murdăriei din piscină. Inițial, au crezut că a făcut o toxiinfecție alimentară și starea ei s-ar fi deteriorat, deci, de la mâncare, însă bănuiala e felul în care a fost curățată respectiva piscină.

Anais se juca în piscină ca orice alt copil și, din greșeală, a înghițit apă. Bunica fetei a mers la respectivul hotel din Eforie să întrebe ce conține apa căci micuței i s-a făcut rău și nu a băut foarte mult astfel încât să fie nevoie de chemarea Ambulanței. Fetița e într-o situație foarte gravă. Medicii spun că e foarte deshidratată și va rămâne în continuare sub supravegherea lor.

fata lui nicolae guta anais
Fata lui Nicolae Guță, Anais, e în stare gravă, conform bunicii sale. Sursa foto: wowbiz.ro

„A ajuns pe perfuzii. Medicii spun că este extrem de deshidratată”

„Am fost, prima oară, cu ea la urgențe, la Eforie Nord. I s-a făcut o injecție, au încercat să îi pună perfuzii și nu au reușit pentru că medicii de acolo ziceau că nu are vene, i-au dat tratament. Apoi, a doua zi am ajuns acasă, iar Anais nu se mai putea ține pe picioare, așa că am fugit la Victor Babeș. A ajuns pe perfuzii, situația e gravă, medicii spun că este extrem de deshidratată, că starea ei este una gravă”, a declarat bunica micuței Anais pentru wowbiz.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×