Nicolae Guță, prima reacție după maneaua dedicată PSD. Ce spune despre criticile pe care le-a primit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/05/2019, 12:07
Nicolae Guță, prima reacție după maneaua dedicată PSD. Ce spune despre criticile pe care le-a primit
Ce spune Nicolae Guță, după ce manea sa pro PSD a fost aspru criticată. Sursa foto:libertatea

Nicolae Guță reacționează după valul de critici la adresa sa, pe seama manelei dedicate lui Liviu Dragnea și PSD. În stilul caracteristic, cel care până nu demult era cunoscut sub numele de „regele manelelor”, ne îndeamnă să „ștampilăm trandafirii” la alegerile parlamentare din 26 mai 2019.

Nicolae Guță, criticat chiar de proprii fani pentru maneaua PSD

Campania electorală este pe sfârșite, astfel că partidele aflate în cursa pentru un loc în Parlamentul European aruncă în joc toate atuurile, în încercarea de a câștiga votanți. Este și cazul partidului Social Democrat condus de Liviu Dragnea, căruia nimeni-altul decât Nicolae Guță i-a dedicat o manea specială.

Isprava manelistului a devenit rapid virală, fiind aspru criticată pe rețelele de socializare. Nici fanii săi nu par a fi gustat melodia prin care Guță le recomandă tuturor românilor să voteze PSD la alegerile europarlamentare.

Nicolae Guță. Sursa foto:Facebook
Nicolae Guță. Sursa foto:Facebook

Reacția manelistului

Nicolae Guță s-a hotărât să reacționeze, după ce fanii i-au bombardat pagina oficială de Facebook, cu mesaje critice la adresa melodiei sale dedicate Partidului Social Democrat. În acest sens, manelistul a scris un mesaj publicat pe aceeași rețea de socializare, prin care încearcă să justifice acest gest.

Mai facem și dedicații speciale că doar trăim într-o țară democratică!” , a transmis Guță, mesajul său stârnind peste 1.000 de comentarii din partea celor care îi urmăresc activitatea, majoritatea critice.

Bossule , ai fost ca un unchi pentru mine. Cu muzică ta am crescut , faraoane. Erai idolul meu. Și acum îmi dai palma asta ? Cum să te vinzi pentru PSD ? Nici nu îți dai seamă cât m-ai rănit împărate! Eu atât îți zic : ai mai pierdut un fan!” , „De ce ne trădezi, Iuda? Ai avut o reputație deosebită, însă acum vei fi urât de toate generațiile posibile” , sau „Ai 261.153 de fani pe pagină, sunt curioasă cu câți o să mai rămâi după dedicația asta”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Nicolae Guță din partea fanilor săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×