Beyonce de România a fost la un pas de moarte! Ce a pățit blondina

Maria Cristina  
înStiri mondene
26/10/2018, 16:25
Beyonce de România a fost la un pas de moarte! Ce a pățit blondina
Beyonce de România a fost la un pas de moarte! Ce a pățit blondina
Beyonce de România a fost la un pas de moarte din cauza implanturilor cu silicon. Mădălina Dumitru a fost nevoită să își scoată silicoanele de urgență, deoarece îi puneau viața în pericol. Norocul ei a fost că a ajuns la spital pe mâinile unor medici competenți, care i-au salvat viața.
”În ultima perioadă, mai exact cu 3 săptămâni în urmă, nu mă simţeam bine. Până într-o dimineaţă, mai exact sâmbătă, 13 octombrie, când m-am trezit cu sânul învineţit şi umflat şi dureri mari. Am mers la urgenţe la un spital la mine în zonă şi nu a vrut să mă primească nimeni. Am încercat la spitalul Floreasca unde mi-au dat un tratament până luni pentru că era perioada simulărilor”.

Beyonce de România a scăpat ca prin urechile acului !

Mădălina Dumitru alături de Nicolae Guță și fetița lor
Fosta iubită a lui Nicolae Guță, mama fiicei lor Anays, și-a văzut moarte cu ochii. Femeia a ajuns de urgență la spital cu o infecție la sâni, iar medicii au oprit-o în spital și au operat-o în cel mai scurt timp posibil.
”La recomandările medicilor de la urgenţă am revenit luni, 15 octombrie, la un „înger”, profesor doctor emerit de la Floreasca, care m-a internat imediat, mi-a administrat medicamentele necesare şi joi, 18 octombrie, m-a operat. Mi-a scos doar implanturile şi m-a curăţat de infecţie. Sânii mei erau suprainfectaţi din cauza implantului care era model din 1974 si nu era pus bine. Erau nevrozate ţesuturile. Aşadar nu mi-au tăiat sânii. Am fost la un pas de moarte”. 

Beyonce de România a scăpat! Medicii i-au salvat viața

Mădălina Dumitru a scăpat cu viață din această poveste cumplită. Este recunoscătoare și are doar cuvinte de laudă la adresa medicilor care i-au salvat viața.
”Dacă nu intervenea acest înger căruia o să-i fiu recunoascătoate toată viaţa. Am un mesaj pentru toate fetele care îşi doresc operaţii de înfrumuseţare „SĂ DESCHIDĂ BINE OCHII” pe mâna cărui doctor se lasă operate!!! Acum sunt bine! Mulţumesc întregului  personal de la spitalul Floreasca, domnului Profesor emerit Ioan Lascăr şi lui Dumnezeu! Vă pup”, a declarat ea la o emisiune TV.
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×