Vești proaste pentru fiul lui Sile Cămătaru! Albert Balint rămâne în arest

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 21:27
Vești proaste pentru fiul lui Sile Cămătaru! Albert Balint rămâne în arest
Fiul lui Sile Cămătaru rămâne în arest. Sursa foto: antena1.ro

Fiul lui Sile Cămătaru rămâne în arest! După ce a petrecut sărbătorile după gratii, se pare că Albert Balint nu va ieși foarte curând din închisoare. Instanța i-a respins contestația făcută la arestul preventiv.

Fiul lui Sile Cămătaru rămâne în arest

„În temeiul dispoziţiilor art. 348 alin. 1 şi 2 rap. la art. 207 alin. 2 şi 4 din Codul de procedură penală, Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpatul Balint Albert Florian, în prezent aflat în stare de arest preventiv în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al jud. Olt, arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr. 28/28.12.2019 emis de Judecătoria Slatina în dosarul nr. 13419/311/2019, şi, pe cale de consecinţă, menţine această măsură”, se arată în soluţie.

Albert Balint se află în închisoare încă din data de 28 decembrie 2019, când a fost oprit de oamenii legii, care îl căutau pentru o tentativă de omor. Fiul lui Sile Balint era căutat de oamenii legii după un scandal într-un club de noapte, când a înjunghiat un tânăr.

Albert Balint, drogat la volanul unei mașini, fără permis

Acesta și-a retras însă plângerea făcută pe numele lui Albert Balint. Oamenii legii l-au oprit însă în trafic, când au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere și se afla și sub influența drogurilor.

Albert Balint a făcut contestație la măsura de arest preventiv, însă judecătorii au decis că a fost arestat în baza unui mandat de arestare emis conform legii.

Fiul lui Sile Cămătaru mai are totuşi, o şansă, deoarece decizia magistraților poate fi atacată. „Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare sau de la comunicare, după caz”, scrie spynews.ro.

Albert Balint a fost reţinut inițial pentru 24 de ore şi mai apoi, arestat preventiv pentru 20 de zile şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Olt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×