Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de Poliţie, după ce a înjunghiat un bărbat. Video cu atacul din Timiş

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 09:33
Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de Poliţie, după ce a înjunghiat un bărbat. Video cu atacul din Timiş GALERIE FOTO
Momentul în care fiul lui Sile Cămătaru îl atacă cu un cuțit pe un tânăr. Sursa foto - facebook

Fiul lui Sile Cămătaru este căutat de Poliţia din întreaga țară, după ce a înjunghiat un bărbat. De altfel, au apărut deja primele imagini de la atacul din Timișoara unde fiul interlopului nu a ezitat să atace cu cuțitul un tânăr în fața unui club din oraș. Scandalul ar fi pornit după ce victima ar fi agresat-o pe iubita fiului lui Sile Cămătaru, nimeni alta decât patroana localului unde a avut loc bătaia sângeroasă.

Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de Poliţie, după ce a înjunghiat un bărbat

Trebuie specificat că scandalul s-a declanșat sâmbătă dimineață, la ora 4:00, în momentul în care tânărul de 29 de ani a vrut să intre în club. Mai multe persoane, între ele și șefa localului, care ar avea o relație cu fiului lui Sile Cămătaru, au încercat să-l împiedice. De altfel, pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se vede cum tânărul a luat-o, la un moment dat, în brațe pe femeie și s-a prăbușit cu ea.

Instantaneu cei care o însoțeau pe femeie au reacționat, iar tânărul a devenit agresiv și a lovit-o pe femeie. A fost scos din club și da acolo a intervenit fiul lui Sile Cămătaru. Albert Florian Balint l-ar fi înjunghiat în piept, după care a dispărut. Tânărul rănit s-a urcat de urgență într-un taxi și a plecat. I s-a făcut rău pe drum și a cerut ajutor la numărul de urgență, 112. Un echipaj SMURD l-a preluat și l-a transportat pe acesta la Spitalul Municipal pentru îngrijiri.

Primele imagini video cu momentul atacului

Nu a stat prea mult timp acolo. După ce medicii i-au cusut rană, care era una superficială, tânărul a decis să plece acasă. Mai mulți polițiști au descins la localul cu pricina pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat. Nu au reușit încă să-l găsească pe fiul lui Sile Cămătaru. „Am fost alertați cu privire la un incident produs într-un club de manele din localitate și ne-am deplasat de urgență  acolo.

Ajunși la fața locului am descoperit urme ale altercației, sânge pe jos, dar victima nu a dorit să depună plângere. Deocamdată îl căutăm pe agresor”, au transmis reprezentanți ai IPJ Timișoara

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×