Cum a fost fotografiată fiica lui Sile Cămătaru, la piscină! E o frumusețe de fată, dar nimeni nu are curaj să se apropie de ea!

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
17/07/2018, 12:51
Cum a fost fotografiată fiica lui Sile Cămătaru, la piscină! E o frumusețe de fată, dar nimeni nu are curaj să se apropie de ea! GALERIE FOTO
Fiica lui Sile Cămătaru, Rebecca, a fost fotografiată la piscină în ipostaze extrem de fierbinți. Cu toate că este extrem de frumoasă, puțini sunt cei care au curaj să se apropie de ea, cu un tată atât de celebru.

Fiica lui Sile Cămătaru, Rebecca, a fost fotografiată la piscină în ipostaze extrem de fierbinți. Cu toate că este extrem de frumoasă, puțini sunt cei care au curaj să se apropie de ea, cu un tată atât de celebru. VEZI IMAGINILE SUS IN GALERIA FOTO

Rebecca este cea mai mică dintre cele 3 fete ale lui Sile Cămătaru. Ea mai are două surori, Nicoleta și Daiana. Toate cele trei fete ale lui Vasile Balint, zis ”Sile Cămătaru”, au crescut într-un regim destul de strict, având o educație aleasa, acest lucru fiind vizibil și în rezultatele obținute la școală.

Cum a fost fotografiată fiica lui Sile Cămătaru, la piscină

Zilele trecute, Rebecca a ieșit la piscină și toți ochii au fost ațintiți asupra ei. Cu o apariție impecabilă, nici nu avea cum să treacă neobservată. Rebecca și-a expus la soare trupul perfect, iar rețelele de socializare au fost în delir, fanii trimițându-i sute de aprecieri.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×