Vești devastatoare despre Michael Schumacher! Medicul său a rupt tăcerea!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/07/2018, 15:39
Vești devastatoare despre Michael Schumacher! Medicul său a rupt tăcerea!
Michael Schumacher, vesti proaste despre fostul campion

Vești foarte proaste despre campionul de Formula 1 Michael Schumacher! Acestea au fost aduse chiar de către medicul care are grijă de fostul campion, medicul Steven Laureys.

Acesta a declarat că șansele ca Schumacher să-și revină sunt minime. Deşi familia refuză să facă publică starea de sănătate a fostului campion mondial, specialiştii au adus în spaţiul public câteva detalii foarte alarmante: „Medical, Schumacher nu se mai află în comă. Aceasta durează pentru câteva zile sau, în cel mai bun caz, câteva săptămâni. Cu cât trece mai mult timp, cu atât scade şi probabilitatea ca persoana să-şi revină. Recuperarea din comă trebuie să aibă loc într-o perioadă cât mai scurtă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Jaf armat în Formula 1! ”Am avut pistolul la cap” 

Citeşte şi Fotbalistul lui Hagi, scandal monstru la malul mării! De-abia se mai ținea pe picioare! 

Speranța de recuperare a lui Michael Schumacher scade de la zi, la zi

Situaţia lu Michael Schumacher este foare dificilă. Se află de 5 ani în comă, iar recuperarea neurologică este mică. Timpul este împotriva lui”, a declarat profesorul Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotaţi specialişti în descifrarea stării comatoas.

Închide ×