Fotbalistul lui Hagi, scandal monstru la malul mării! De-abia se mai ținea pe picioare!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/07/2018, 12:11
Fotbalistul lui Hagi, scandal monstru la malul mării! De-abia se mai ținea pe picioare! GALERIE FOTO
Dani Lopez, scandal la malul marii, dupa o noapte de bauta

Scandal cu înjurături și băutură din belșug pentru un fotbalist de-al lui Gică Hagi! Mijlocașul Viitorului, Dani Lopez, a făcut scandal într-un local din Constanța, după ce a băut vodcă stinsă cu suc de mere. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Fotbalistul a venit însoțit de un amic, dar și de două blonde apetisante, cu care a stat la separeu. După mai multe păhărele de tărie, Dani Lopez a comandat și două sticle de vin roșu, pentru o seară de neuitat. La plecare însă, de-abia se mai ținea pe picioare, dar i-a înjurat pe toți oamenii din club. Angajații lui Hagi au venit repede la fața locului, însă l-au ratat pe mijlocașul amețit de alcool, scrie cancan.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dani Lopez, scandal cu înjurături și băuturi alcoolice

Dani Lopez se recuperează după o intervenție chirurgicală, motiv pentru care a fost lăsat acasă de Gică Hagi, plecat în cantonament cu echipa, în Polonia. Deși spaniolul nu a mai jucat din decembrie 2017 pentru Viitorul, Hagi i-a prelungit contractul pe un an, după ce mijlocașul s-a plâns că nimeni nu îl va transfera accidentat.

Închide ×