Jaf armat în Formula 1! ”Am avut pistolul la cap”

Vicentiu Dinescu   
în Sporturi
11/11/2017, 15:26
Jaf armat în Formula 1! ”Am avut pistolul la cap”

Informaţia a fost confirmată de pilotul britanic Lewis Hamilton, care a menţionat că membrii echipei aflaţi în microbuz au fost ameninţaţi cu arma. Hamilton şi-a asigurat în acest an titlul de campion mondial în Formula 1, la fel cum a făcut-o şi Mercedes la constructori.

”O parte din echipa mea a fost ameninţată cu arma şi jefuită aici în Brazilia, în timp ce se întorcea la hotel de la circuitul de la Interlagos. Unul dintre ei a fost ameninţat cu arma la cap. Dar ei sunt profesionişti şi vor continua să muncească deşi sunt destul de agitaţi”, a scris Hamilton pe contul de Twitter.

Hamilton a cătigat titlul mondial în Formula 1

Mercedes a anunţat că au fost furate mai multe echipamente, dar a precizat că nicio persoană nu a fost rănită. Echipa germană a precizat că jaful a avut loc vineri seară, la ora locală 22:00. Pilotul britanic Jenson Button a fost implicat şi el într-un jaf asemănător, la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei din 2010.

Lewis Hamilton a obţinut al patrulea titlu mondial în Formula 1, după ce a ocupat locul 9 la Marele Premiu al Mexicului. Britanicul, care a mai triumfat în 2008, 2014 şi 2015, i-a egalat pe germanul Sebastian Vettel şi pe francezul Alain Prost, toţi trei având câte patru titluri mondiale. Doar germanul Michael Schumcaher, de şapte ori campion mondial, şi argentinianul Juan Manuel Fangio, de cinci ori, au mai multe trofee în Marele Circ.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×