Veste mare pentru abonații RCS – RDS. Realitatea Plus, introdusă în grila de programe

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 17:49
Veste mare pentru abonații RCS – RDS. Realitatea Plus, introdusă în grila de programe
Realitatea Plus, introdusă în grila de programe a RCS - RDS. Sursa foto: paginademedia.ro

Noua televiziune de știri Realitatea Plus a intrat pe cablu deja! Postul de știri care a preluat echipa și grila Realitatea TV a intrat începând de astăzi în rețeaua RCS, potrivit informațiilor oferite de abonați ai companiei de cablu, scrie paginademedia.ro.

Realitatea Plus, introdusă în grila de programe a RCS – RDS

Realitatea Plus, televiziune operată de Geopol Internațional, deținută de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, emite de joi la RCS – RDS după aceeași grilă a Realitatea TV. Mutarea a survenit ca urmare a faptului că Realitatea TV s-a închis, după ce licența i-a expirat miercuri, pe 30 noiembrie.

Edward Pastia, director editorial Realitatea TV, a explicat pentru MEDIAFAX faptul că „Noi am sperat până în ultima clipă că ni se va face dreptate, că se va ţine cont de faptul că Legea Audiovizualului are prevederi vizavi de firmele media aflate în insolvenţă, am sperat că se va ţine cont de încercările noastre repetate de a ne achita datoriile către buget, încercări respinse de fiecare dată de ANAF, care ne aplică legea nouă a insolvenţei, deşi noi am intrat în insolvenţă pe legea veche.

CNA a respins prelungirea licenței pentru Realitatea TV

Am sperat că lumea va judeca, până la urmă nu numai în litera ci şi în spiritul legii, am sperat că, în general, peisajul mass-media are nevoie de o clarificare a tuturor problemelor. Dacă legiuitorul modifică o lege a insolvenţei, însă nu modifică şi celelalte legi şi acte normative legate de această problemă, se ajunge în această situaţie”.

CNA a respins prelungirea cu încă nouă ani a licenței, din cauza unor chestiuni administrative. Companiei i-a lipsit certificatul fiscal, un document cerut obligatoriu de CNA când e vorba despre o prelungire de licență.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×