Ce se întâmplă cu Realitatea TV după decizia CNA. Directorul postului dezvăluie ce va difuza Realitatea Plus

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 16:39
Ce se întâmplă cu Realitatea TV după decizia CNA. Directorul postului dezvăluie ce va difuza Realitatea Plus
Ce se întâmplă cu Realitatea TV după decizia CNA. Sursa foto: b1.ro

Ce se întâmplă cu Realitatea TV după decizia CNA, care a decis să nu mai prelungească licența primei televiziuni de știri din România! Directorul postului a dezvăluit exact ce se va întâmpla cu echipa care a realizat emisiunile la Realitatea TV.

Cozmin Gușă va spune ce se întâmplă cu Realitatea TV, după decizia CNA

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat cererea S.C. Geopol Internaţional SRL Bucureşti de modificare a licenţei audiovizuale, acordate pentru difuzarea prin satelit a serviciului de programe pentru Realitatea Plus din Bucureşti.

Referitor la difuzare, directorul editorial al postului Realitatea TV Edward Pastia a menţionat că au fost „discuţii finalizate cu cabliştii”. El a adăugat că, faţă de Realitatea TV, pe Realitatea Plus „este în mare parte aceeaşi grilă”.

Realitatea Plus va avea aceeași grilă cu Realitatea TV

Edward Pastia a mai declarat că nu se va renunșa la bătălia pentru Realitatea TV. „Realitatea Plus nu va putea înlocui niciodată Realitatea. Din punctul nostru de vedere, chestiunea nu este încheiată”, a punctat Pastia.

Cererea de modificare a licenţei audiovizuale, acordate pentru difuzarea prin satelit a serviciului de programe pentru Realitatea Plus, a fost aprobată în unanimitate de cei zece membri CNA prezenţi la şedinţă.

Prima televiziune de știri din România își încetează emisia, joi, după ce a transmis timp de 18 ani. Miercuri, 30 octombrie, este ultima zi de emisie a postului de știri Realitatea TV.

Membrii CNA Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis și Răsvan Popescu au votat pentru prelungirea licenței Realitatea TV, în timp ce Monica Gubernat, Ramona Sorescu, Nicolaie Bălașa, Gabriel Tufeanu și Radu Herjeu au fost împotrivă, după cum precizează chiar site-ul Realitatea TV.

Patronul Realitatea TV Cosmin Gușă va explica exact ce se va întâmpla cu televiziunea respectivă, dar și cum s-a ajuns la această decizie a CNA. Cozmin Gușă va răspunde miercuri, de la ora 17:00, și întrebărilor venite de la telespectatori legate de viitorul postului Realitatea TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×