RCS RDS, anunţ pentru toţi clienţii! Pot câştiga un Samsung Galaxy S10

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 10:32
RCS RDS, anunţ pentru toţi clienţii! Pot câştiga un Samsung Galaxy S10 GALERIE FOTO
Abonații RCS RDS ar putea câștiga un telefon. Sursa foto - facebook

RCS RDS a făcut un anunţ pentru toţi clienţii! Conform companiei tot ceea ce ai de făcut pentru a câștiga un Samsung Galaxy S10 este să activezi Digi Online. Apoi trebuie să completezi formularul de concurs, să activezi extraopțiunea MAXPAK și intri automat în tombola pentru acest smartphone. În plus, urmărești conținutul HBO GO în platforma Digi Online oriunde și oricând. Adaugă extraopţiunea MAXPAK abonamentului tău Digi TV și beneficiezi de prima lună GRATUIT!

RCS RDS, anunţ pentru toţi clienţii!

Pentru a viziona conţinutul HBO GO în aplicaţia Digi Online este necesar update-ul la ultima versiune a aplicaţiei. Chestionarul este unul cât se poate de simplu. Trebuie să știi să răspunzi la o întrebare, activezi contul Digi Online şi extraopţiunea MAXPAK și poți câștiga un telefon Samsung Galaxy S10! Dacă ai deja extraopțiunea MAXPAK activă, răspunde la întrebare și creează-ți cont Digi Online pentru a intra automat în tombola pentru Samsung Galaxy S10.

Câte episoade dintr-un serial ai văzut la rând?  Câteva informaţii despre tine gen nume și prenume, ID Client și e-mail, acestea sunt datele pe care le solicită cei de la RCS RDS pentru ca abonații să intre oficial în concurs. Trebuie să mai știi că la RCS RDS urmărești pana la 140 de canale TV digitale, dintre care 28 canale HD. Ai acces gratuit pe Digi Online și urmărești peste 60 de canale TV Online, dar ai și inclus pachetul Analogic

Pot câştiga un Samsung Galaxy S10

Beneficiezi de canalele TV Digi incluse: canalul de știri Digi 24, canale de documentare Digi World, Digi Life si Digi Animal World, canalele sportive Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4. Mai mult de atât, poți adăuga canalul TV Film Now și te bucuri de cele mai tari filme și seriale. În ceea ce privește telefonul pe care îl puteți câștiga este bine de știut că în urmă cu doar câteva luni compania l-a avut la promoție.

Astfel, oferta Digi pentru telefoanele Samsung Galaxy S10 pleca atunci de la 3.499 de lei pentru Samsung Galaxy S10e Negru și ajungea la 4.799 de lei pentru Samsung Galaxy S10 Plus Alb.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×