Campania RCS RDS care scuteşte clienţii de 50% din costuri! Veşti bune de la Digi pentru serviciul de internet

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 16:26
Campania RCS RDS care scuteşte clienţii de 50% din costuri! Veşti bune de la Digi pentru serviciul de internet GALERIE FOTO
50% reducere la internetul de mare viteză de la RCS RDS

50% reducere la internetul de mare viteză de la RCS RDS! ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți prezintă campania RCS RDS care scuteşte clienţii de 50% din costuri! Cei care se hotărăsc să profite de ultima campanie a gigantului de telecomunicații vor beneficia de cel mai rapid internet pe care îl poate oferi compania RCS RDS!

50% reducere la internetul de mare viteză de la RCS RDS

Iubitorii de jocuri, cei care vor să se bucure de un film online, dar și amatorii de shopping pot beneficia acum de cea mai mare viteză la Internet pe care o poate oferi RCS RDS, la super-ofertă! Compania oferă 50% discount pentru cei care aleg unul dintre abonamentele Digi Net Fiberlink 1000 sau Digi Net Fiberlink 500.

”Oferta este disponibilă exclusiv online, fiind valabilă în perioada 07.10.2019 – 31.10.2019. Pot beneficia de oferta consumatorii care se abonează pe o perioadă contractuală de 24 luni la Digi Net în perioada menționată. Discountul de 50% din contravaloarea abonamentului lunar se va aplica în primele 4 luni, direct pe factură”, anunță RCS RDS.

50% reducere la internetul de mare viteză de la RCS RDS
50% reducere la internetul de mare viteză de la RCS RDS

RCS RDS te trimite în Egipt, la un sejur de 5 stele

În plus, compania are și un concurs pentru abonați. ”Activează factura electronică în perioada 02 septembrie – 31 octombrie si intră în tombola pentru un sejur ultra all inclusive la hotel 5* pentru două persoane în Hurghada, Egipt sau pentru unul dintre cele mai cool premii!”, scrie pe site-ul gigantului telekom. Cei care aleg să își activeze factura electronică mai pot câștiga 5 telefoane smart, dar și 5 drone.

”Activează factura electronică și te bucuri de o mulțime de avantaje: o primești mereu la timp pe e-mail, este în siguranţă în contul tău Digi și o poți plăti foarte ușor online. Lista câștigătorilor se va afișa aici în data de 15 noiembrie 2019, de asemenea câstigătorii vor fi contactați telefonic”, mai anunță RCS RDS.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×