Veste excelentă pentru fanii Anatomiei lui Grey. Celebrul serial TV va mai avea cel puțin două sezoane!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/05/2019, 16:44
Veste excelentă pentru fanii Anatomiei lui Grey. Celebrul serial TV va mai avea cel puțin două sezoane! GALERIE FOTO
Grey-s Anatomy, nou sezon Sursa Foto: Facebook

ABC tocmai a anunțat că a obținut cea mai de succes dramă a lui Shondaland pentru alte două sezoane. Asta înseamnă că vom avea medicii de Gray Sloan chiar în sezonul 17. Drama, în prezent în sezonul cu numărul 15, a ajuns la o medie de 10 de milioane de telespectatori în acest sezon.

Anatomia lui Grey revine în forță!

Rețeaua are, de asemenea, un al șaselea sezon. How to Get Away with Murder și un al treilea sezon de Station 19. Aceasta este cu siguranță o lovitură de stat pentru HTGAWM – drama medie a ajuns la cifra de urmăritori la 5100000 în acest sezon. Station 19, un spin-off al lui Grey, a făcut ceva mai bine: a depășit 7,5 milioane.

Acum, în cel de-al 15-lea sezon, Anatomia lui Gray a legat E.R. ca fiind una dintre cele mai lungi drame spitalicești la televizor. Pompeo este, de asemenea, înașteptarea sezonulul cu numărul 17. Într-un interviu cu EW la începutul acestui an, acesta părea că a sugerat ca sezonul 16 să fi fost ultimul pentru actor.

Grey-s Anatomy revine cu un nou sezon
Grey-s Anatomy, nou sezon
Sursa Foto: Facebook

În mod clar că nu sunt pregătit chiar acum pentru a face orice

„În mod clar că nu sunt pregătit chiar acum pentru a face orice. Anunț oficial despre ceea ce se va alege pe viitor în privința sezonului, dar eu simt într-adevăr că am spus majoritatea poveștilor pe care le puteam spune. Este timpul să mă amestec, să fac o schimbare. Căut cu siguranță o schimbare.” Personajul principal transformă, de asemenea, trei actori recurenți în serii regulate – Chris Carmack, Jake Borelli și Greg Germann.

ABC va prezenta gama de toamna a anului 2019 agenților de publicitate marți, în New York City. Anatomia lui Grey este o serie americană care a prins foarte bine la public. Serialul este o dramă medicală care a fost creată de Shonda Thimes cu premiera pe data de 27 octombrie, în anul 2005, pe canalul ABC.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×