Ștefan Bănică Jr, mesaj despre serialul de la Antena 1! Când va fi premiera

Catalin Nae   
în Stiri mondene
16/04/2019, 11:18
Ștefan Bănică Jr, mesaj despre serialul de la Antena 1! Când va fi premiera GALERIE FOTO
Ștefan Bănică Jr. a anunțat când începe serialul Liber ca pasărea cerului

Ștefan Bănică Jr. va debuta într-un nou serial de televiziune, unde va face pereche cu Marius Florea Vizante. Noua producție se numește „Liber ca pasărea cerului” și va fi difuzată de Antena 1. Cântărețul a dezvăluit și data la care va fi transmis primul episod al serialului.

Ștefan Bănică Jr. a anunțat când începe „Liber ca pasărea cerului”

Liber ca pasărea cerului” este un sitcom în care Ștefan Bănică Jr. va interpreta rolul lui Orlando, un individ cu talent, a cărui viață a fost o mare aventură mai mereu. După 20 de ani, el se va reîntâlni cu Ducu (Marius Vizante), prietenul său din copilărie, iar de aici vor începe tot felul de situații amuzante.

Primul episod al serialului va fi difuzat duminică, 21 aprilie, după cum a anunțat chiar Ștefan Bănică Jr. pe Facebook: „Să începem săptămâna cu energie și bună dispoziție! Și iată-ne: Liber ca pasărea cerului. Am intrat în linie dreaptă, iar duminică seara vom fi în casele voastre: 21 aprilie, ora 20, Antena 1!”

Ștefan Bănică Jr. și Marius Florea Vizante
Ștefan Bănică Jr. face echipă cu Marius Florea Vizante în serialul Liber ca pasărea cerului, de la Antena 1

Despre ce este vorba în serialul cu Ștefan Bănică Jr, în rol principal

Noul serial „Liber ca pasărea cerului” pune accent pe relația dintre două personaje cu firi diametral opuse. Orlando, este un șmecheraș mai mereu falit, dar care are în cap tot felul de scheme și escrocherii, fiind genul de om care nu tratează viața cu prea mare seriozitate.

Ducu, pe de altă parte, este un tip timid și cam aiurit, meteorolog de profesie. Căsătorit de la o vârstă fradegă și tată a doi copii, el trece prin momente grele, după ce își pierde casa din cauza ratelor, iar soția vrea să îl părăsească. Viața i se va da și mai tare peste cap când va da peste Orlando, prietenul său din copilărie.

Din distribuția serialului mai fac parte Cătălina Grama (Jojo), Andreea Samson, Adrian Anghel, Laila Abdel Hafiz, Alma Costin, Luminița Cercel, Tiberiu Herdea. Producția TV este regizată de Răzvan Săvescu, cel care a mai fost regizorul comediei „America Venim!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×