Liber ca pasărea cerului, cel mai nou serial de la Antena 1! Ștefan Bănică Jr și Marius Vizante, printre personaje

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/04/2019, 16:02
Liber ca pasărea cerului, cel mai nou serial de la Antena 1! Ștefan Bănică Jr și Marius Vizante, printre personaje GALERIE FOTO
Liber ca pasărea cerului, cel mai nou serial de la Antena 1!

După mai mult de 14 ani, îndrăgitul artist Ștefan Bănică revine pe micul ecran, cu ocazia unui serial de televiziune. Actorul îl va interpreta pe Orlando, un pierde-vară talentat, personaj principal din ”Liber ca pasărea cerului”.

”Liber ca pasărea cerului” este cel mai nou serial de la Antena 1

Viața omului pe care îl va interpreta a fost o aventură fără sfârșit. După 20 de ani, se reîntâlnește cu Ducu, un bun prieten din copilărie, care, în pofida trecerii timpului, rămâne același om optimist. Sărac lipit, după ce a pierdut totul de mai multe ori, trăiește din afaceri ilegale mărunte, dar e pregătit oricând să dea marea lovitură. Proiectul va debuta duminică, 21 aprilie, de la ora 20:00, pe Antena 1. De-a lungul vremii, cântărețul a devenit o prezență constantă a postului.

De la jocuri la amintiri din copilărie, Bănică este nelipsit din cele mai importante show-uri ale postului de televiziune. În momentul când s-a alăturat echipei, Ștefan spunea că Antena 1 este locul în care vrea să își dezvăluie cariera în sfera audiovizualului.

Liber ca pasărea cerului, cel mai nou serial de la Antena 1! Ștefan Bănică Jr și Marius Vizante, printre personaje
Ștefan Bănică Jr și Marius Vizante, printre personaje

Ștefan Bănică Jr. și Marius Vizante, unele dintre personajele principale ale serialului

„Am ales Antena 1 pentru că este o televiziune pe care o văd că evoluează și realizează performanță. Este un reper în materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde dorinței mele de evoluție profesională în televiziune și, mai ales, de noi experiențe, de noi emisiuni”, a dezvăluit artistul.

Liber ca pasărea cerului, cel mai nou serial de la Antena 1! Ștefan Bănică Jr și Marius Vizante, printre personaje
Proiectul va debuta duminică, 21 aprilie, de la ora 20:00, pe Antena 1

De asemenea, cu ocazia apariției sale televizate în care a vorbit despre noul proiect, a povestit și despre cum a luat naștere primul său hit, ”Grasa de la trei”. „Este o întâmplare senzațională! Eram mic copil, cântam, împreună cu prietenii, în părculețul de lângă bloc. A ieșit o puuuternică femeie la balcon. Avea un tricou cu un cal, mă rog, calul era în mărime naturală…și a aruncat cu apă fiartă spre noi! De aici a ieșit primul hit al meu: „Grasa de la trei”, a povestit Ștefan Bănică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×